Bosch on kehittänyt tehokkaita ammattikäyttöön tarkoitettuja 18V-akkujaan ja lanseeraa nyt ProCore18V-sarjan akut 4,0 Ah, 8,0 Ah ja 12,0 Ah. Bosch on myös lanseerannut GAL 18V-160C Professional -laturin, joka on maailman ensimmäinen online-laturi 18 voltin akuille.

Ensisijainen tavoitteemme on korvata kaikki verkkovirralla toimivat työkalut langattomilla versioilla. Uudet tehokkaat ProCore18V -sarjan akut tuovat meitä askelen lähemmäs tavoitettamme, kertoo Stefan Rübenacke, joka vastaa Bosch Power Toolsin akku- ja laturiosastosta.

ProCore18V-akut

Compact: Compact ProCore 18V 4,0 Ah -akku on suunniteltu pienemmäksi ja kevyemmäksi kuin vakioakku, mutta se tarjoaa silti saman tehon. Se helpottaa sarjatyöskentelyä tai pään yläpuolella käyttämistä. Täydellinen poraukseen ja ruuvinvääntöön, kun kevyellä painolla on väliä.

ProCore18V 4.0 Ah:n viimeisin kennotekniikka antaa saman tehon kuin 4.0 Ah:n vakioakku, mutta akku on kevyempi ja jopa 39 % kompaktimpi kuin vastaavat saman luokan akut.

ProCore 18V 8,0 Ah Performance -akun tehoa voi verrata 1600 watinkompressoriin, mikä soveltuu hyvin moniin suurta kapasiteettia vaativiinkäyttötarkoituksiin ja tehtäviin.

Endurance: Kun tahdot saada työkalustasi kaiken irti! ProCORE18V 12.0 Ah:n3-kerroksisen kennorakenteen ansiosta voit tehdä erityisen pitkään töitätäydellä teholla. Saat saman tehon kuin verkkovirralla toimivassa laitteessa.ProCore 18V 12,0 Ah Endurance -akkua käytetään vaativiin käyttötarkoituksiinjohdottomissa poravasaroissa, kulmahiomakoneissa ja pyörösahoissa.

Bosch ProCore18v -akkuja

Maailman ensimmäinen online-laturi 18 voltin akuille

GAL 18V-160 C Professional tarjoaa 16ampeerin latausvirran ja on lisäksi nopein 18 voltin akkujen laturi. Se lataasuurimman akun ProCore 18V 12,0 Ah 80 % varaukseen noin 35 minuutissa, joten seon kaksi kertaa nopeampi kuin edellinen laturimalli GAL 1880 Professional. Seon samalla myös maailman ensimmäinen laturi, jossa on ”Connectivity”-toiminto.

Sen avulla käyttäjä voi yhdistäälaturin älypuhelimeensa Bosch Toolbox -sovelluksen avulla. Sitä kautta käyttäjäsaa tietoa latausajasta ja akun tilasta. Laturissa on neljä lataustilaatarpeista riippuen – aina erityisen hellävaraisesta latauksesta ”power boost”-lataukseen, joka lataa akun puoliksi täyteen mahdollisimman lyhyessä ajassahelpottaakseen kiireisiä tilanteita ja mahdollistaakseen töiden viimeistelyn.

Saatavuus

ProCore 18V -akut 4,0 – 8,0 & 12,0 sekä laturi GAL 18V-160 C ovat nyt saatavissa Staypro:sta. Tutustu tuotteisiin alla olevien tuotelinkkien kautta!

Jos sinulla on kysyttävää Boschin ProCore18V -sarjan akuista, ota yhteyttä Staypro:n asiakaspalveluun.

Päivitetty 20.8.2019