Makita

Makita valmistaa sähkötyökaluja ja lisävarusteita, työkalujen akut latautuvat nopeasti ja tarjolla on laaja valikoima ladattavia akkutyökaluja ja verkkovirtakäyttöisiä työkaluja.Lue lisää
  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
877 tuotetta
Aiheeseen liittyviä artikkeleita:
Makita valmistaa kannettavia työkaluja ja lisävarusteita, tuotteiden akut latautuvat nopeastu ja lisäksi Makitalla on laaja valikoima ladattavia akkutyökaluja ja verkkovirtakäyttöisiä työkaluja.

Makita keskittyy tuotteidensa kehittämisessä turvallisuustekijöihin sekä koneidensa pölyntuoton, melun ja tärinän vähentämiseen. Kaikki Makita-koneet käyvät kehitysvaiheen aikana läpi useita erilaisia testejä, mikä tarkoittaa, että lopullinen kone on korkealaatuinen. Moottori on erityishuomion kohteena ja niiden valmistuksessa käytetään vain parhaita materiaaleja. Kaikki Makita-moottorit käyvät läpi 19 erillistä laatutestiä.

Makita valmistaa korkealaatuisia akkukäyttöisiä työkaluja, joissa on 7,2 V, 14,4 V, 12 V, 18 V, 36 V tai 40 V jännite, mutta myös verkkovirtakäyttöisiä koneita, joissa on korkea teho, kuten 2000 W ja 3200 W. Makitan valikoimaan kuuluvat XGT- ja CXT-akut sekä LXT-akut ja Makita Powerpack. Monet Makitan koneista myydään käytännöllisessä MACPAC-työkalulaukussa, jonka voi pinota ja kiinnittää muihin MACPAC-laukkuihin pikakiinnikkeillä.

Makita on yksi suosituimmista tuotemerkeistämme ja nämä koneet ovat usein mukana parhaiten testeissä pärjänneiden sähkötyökalujen luetteloissa, jotka ovat parhaita testeissä ja asiakkaamme antavat monille Makitan työkaluille huippuarvosanan.

Meiltä Stayprosta löydät useimmat Makitan työkalut ja koneet, kuten ruuvinvääntimet, pyörösahat, mutterinvääntimet, ruohonleikkurit, kulmahiomakoneet, pölynimurit, pistsosahat, kulmahiomakoneet, reunajyrsimet, porakone-ruuvinvääntimet, pöytäsahat, upotussahat, pensasleikkurit, ilmapuhaltimet, ruohonleikkurit, moottorisahat ja paljon muuta. Meillä on myös laaja valikoima Makitan lisävarusteita, kuten akkuja, latureita, ohjainkiskoja, sahanteriä, hiomapapereita, kärkisarjoja, säilytyslaukkuja, trimmerin siimalankaa, katkaisulaikkoja, sahanteriä, poranteriä, talttoja ja paljon muuta.