Sinun kuulosi on Hellberg Safetyn suurin huolenaihe. Vuodesta 1962 alkaen Hellbergin tavoitteena on ollut kehittää tehokkaita ja mukavia kuulosuojaimia, jotka eliminoivat haitalliset äänet ja samalla optimoivat lähistösi äänet, jotka haluat kuulla.

Hellberg on erikoistunut kuulosuojainten, kasvosuojainten sekä viestintäratkaisujen toimittamisessa henkilökohtaisten suojainten osa-alueella. Vuonna 1962 Ruotsissa perustettu yhtiö on kasvanut saavuttaen jalansijaa 50:llä markkina-alueella.

Kuulosuojaimet

Hellberg Safety tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kuulosuojaimia, jotta sinä löytäisit tarpeitasi ja työpaikkasi vaatimuksia vastaavan tuotteen. Mukavuus ja käytön helppous kannustavat kuulosuojainten säännölliseen käyttöön. Samanaikaisesti suojainten optimoitu teknologia on iso osa käyttökokemusta.

Active listening -toiminnon avulla olet aina mukana ympäristössäsi ja samalla suojattu haitallisilta ääniltä. Kuulet selkeästi kaikki varoitussignaalit ja voit samanaikaisesti kommunikoida työkavereittesi kanssa ilman häiritsevää melua.

Kasvosuojaimet

Hellberg tarjoaa myös mukautettuja kasvosuojaimia äärimmäisiin oloihin ja ympäristöihin. Teollisuuden alat, joissa Hellbergin kasvosuojaimet ja visiirit voivat olla erittäin käytännöllisiä, ovat rakennusala, metsätyöt, kemialliset käsittelyt sekä sähkö- ja puutyöt.

Visiirit ovat ergonomisesti suunniteltuja ollakseen käytännöllisiä ja tehokkaita, ja samalla helposti yhdistettävissä kuulosuojaimiin, suojakypäriin ja päälakisuojiin.

Tervetuloa Hellberg!

Meiltä Staypro:sta löydät käytännöllisiä ja hintansa arvoisia kuulosuojaimia ja visiirejä Hellbergiltä. Valikoimassa on useita eri malleja erilaisilla toiminnoilla. Tarvitsetko apua juuri sinulle sopivan löytämisessä? Ota mielellään yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme!

Katso Hellbergin koko valikoima kuulosuojaimia ja visiirejä Stayprosta!

Päivitetty 12.11.2019