Hellberg Xstream LD ja Hellberg Synergy Multipoint ovat kaksi suosittua kuulosuojainmallia Hellberg Safetylta. Tässä oppaassa selitämme niiden tärkeimmät erot, jotta voit valita omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat kuulosuojaimet!

Mahdollisuus kuunnella musiikkia tai äänikirjaa samalla kun kuulo tulee suojatuksi, on ylellisyyttä, joka tekee päivistä nautinnollisempia meluisissa ympäristöissä työskentelevälle. Kuulokkeille ominainen äänenlaatu, helppo käsittely ja tehokas kuulonsuojaus kuuluvat monien kuulosuojainten käyttäjien tärkeimpiin vaatimuksiin, ja ehkä juuri siksi Hellbergin kuulosuojaimista on tullut niin suosittuja. Tuotemerkin kaksi suosituinta mallia ovat Hellberg Xstream LD ja Hellberg Synergy Multipoint. Onko sinulla vaikeuksia valita? Nyt selvennämme erot näiden kahden kuulokemallin välillä!

Hellberg Synergy Multipoint -kuulosuojaimet

Miten Xstream LD ja Synergy Multipoint eroavat toisistaan?

Hellberg Xstream LD- ja Hellberg Synergy -kupusuojaimet ovat molemmat Bluetooth-tuettuja kuulosuojaimia. Molemmat niistä sisältävät tekniset ominaisuudet, joiden avulla voit hallita puheluita ja toistoa kupujen fyysisistä säätimistä. Toinen yhtäläisyys on se, että molemmissa on ominaisuutena aktiivinen ympäristön äänten kuuntelu, minkä ansiosta voit halutessasi saada ympäristön äänet kuuluville napin painalluksella. Molempia on saatavana sekä kypäräkiinnityksellä että päälakisangalla varustettuna.

Huomattavimmat erot näiden mallien välillä ovat seuraavat:

  • Tärkeä ero on se, että Hellberg Synergy Multipoint -kuulosuojaimiin voi liittää samanaikaisesti kaksi Bluetooth-laitetta. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että voit ottaa vastaan ​​puheluita työpuhelimestasi ja kuunnella musiikkia omasta puhelimestasi.
  • Hellberg Synergy Multipoint -suojaimissa on sisäänrakennettu AM-/FM-radio.
  • Synergy Multipoint -suojaimissa on sisäänrakennettu puomimikrofoni. Mikäli valintasi on Xstream LD, siihen on mahdollista ostaa puomimikrofoni lisävarusteena.
  • Synergy Multipoint -suojaimissa on hieman tehokkaampi vaimennus (SNR 30 vs. SNR 29).
  • Hellberg Synergy Multipoint -suojaimet toimivat kahdella AA-paristolla, kun taas Xstream LD -suojaimissa on sisäänrakennettu akku. Molemmat voidaan ladata USB-johdolla.
  • Xstream LD -suojaimet on testattu IP-suojausluokituksen X4 mukaisesti.

Hellberg Xstream LD -kuulosuojaimet

Hellberg Xstream LD vai Synergy Multipoint – kumpi sopii paremmin sinulle?

  Xstream LD Synergy Multipoint
Puomimikrofoni Kyllä, lisävarusteena Kyllä
Bluetooth-liitännät 1 2
Ympäristön kuuntelu Kyllä Kyllä
Radio Ei Kyllä
Ulkoinen sisääntulo Ei Kyllä
Kotelointiluokka IPX4 – voimakas sade
Akku/paristo Sisäänrakennettu akku 2 kpl AA-paristoja
Akun/pariston kesto 50 h suoratoisto ja 100 h valmiustila Jopa 62 tuntia
Hallintapainikkeet Kyllä Kyllä
Tuki ääniohjaukselle Kyllä Kyllä