Kärcher

Kärcher on maailman johtava puhdistusalan yritys yli 80 vuoden kokemuksella. Kärcherin keskittyminen laatuun, kestävyyteen ja luotettavuuteen tekee siitä ainutlaatuisen. Kärcher-tuotevalikoimasta löydät painepesurit, märkä-/kuivaimurit, tekstiilipesurit ja paljon muuta sekä yksityis- että ammattikäyttöön. Kärcherin innovatiivisten tuotteiden avulla voit ylläpitää kotisi ja työpaikkasi puhtautta ja saat erinomaisia tuloksia joka kerta.

Kärcherin laaja valikoima puhdistustuotteita koostuu Home & Garden- sekä Professional -sarjoista. Keltaisen Home & Garden -sarjan tuotteet on suunniteltu kotikäyttöön sekä sisä- että ulkotiloissa, kun taas harmaa Professional -sarja koostuu ammattikäyttöön suunnitelluista koneista ja tarvikkeista. Molemmat konseptit tarjoavat korkealaatuisia ratkaisuja siivoukseen, jotka Kärcher on suunnitellut loppukäyttäjän tarpeet huomioiden. Siivouksen ei tarvitse olla hankalaa ja kohtuuttoman aikaa vievää, vaan Kärcherin tuotteilla se voikin olla mielekästä ja samalla tehokasta. Lue lisää tästä.

  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
398 tuotetta

Kaikkiin siivouksen ja kodin hoitamisen tarpeisiin

Sille on näyttöä, että se lisää hyvinvointiamme, kun ympärillämme on puhdasta. Ihminen pyrkii järjestykseen ja siisteyteen, mutta välillä siivous ja puhtaanapito voi olla haastavampaa erilaisista syistä johtuen. Tähän tarpeeseen Kärcher on pitkän kokemuksensa ja alan johtavien innovaatioidensa avulla tarjonnut ratkaisuja. Kärcherin laaja valikoima sisältää innovatiivisesti suunniteltuja siivous- ja puhdistustuotteita erilaisiin käyttötarpeisiin. Ulkotilat, kylpyhuone, työpaja tai teollinen ympäristö - ei ole haastetta, joka olisi liian suuri Kärcherille.

Painepesurit - Tehokas puhdistus erilaisille pinnoille

Kärcherin painepesurit, mukaan lukien niiden kuumavesipesurit, tunnetaan vaikuttavista puhdistustuloksistaan. Olipa kyseessä julkisivu, likaantuneet terassit tai auton puhdistaminen, niin Kärcheriltä löytyy optimaalinen painepesuri tehtävään. Erinomaisen suorituskyvyn ja älykkäiden toimintojen avulla voit helposti ja nopeasti palauttaa pinnat entiseen loistoonsa. Painepesurin käyttöä sujuvoittaa esim. säädettävät painetasot, erilaiset suihkutyypit sekä ainutlaatuinen ja ergonominen EASY! Force-pesukahva. Kärcher on myös ainoa painepesurien valmistaja, joka on mukana Water Efficient Label Scheme -ohjelmassa, mikä osoittaa heidän sitoutumisensa vettä mahdollisimman tehokkaasti käyttävien ja ympäristöystävällisten tuotteiden kehittämiseen.

Märkä- ja kuivaimurit - Tehokas ja mukava siivoaminen

Kärcherin märkä- ja kuivaimurit ovat erinomaisia, kun on kyse rakennustyömaiden, verstaiden tai muiden pölyisten ympäristöjen puhdistamisesta. Nämä tehokkaat imurit imuroivat sekä märkää että kuivaa pölyä ja likaa vaivattomasti, ja niiden kestävä rakenne tekee niistä täydellisiä vaativiin työolosuhteisiin. Korkea kapasiteetti ja käytännölliset lisävarusteet, kuten jatkoimuletkut ja erilaiset suulakkeet, mahdollistavat työtilojen nopean ja tehokkaan puhdistuksen, pitäen ne siisteinä ja turvallisina.

Tekstiilihoitotuotteet - Raikkaaseen ja puhtaaseen ympäristöön

Kärcherin tekstiilihoitotuotteet on suunniteltu huolehtimaan huonekalu- ja muista tekstiileistäsi niin kotona kuin työpaikalla. Korkealaatuisten tekstiilipesureiden avulla voit helposti poistaa sitkeät tahrat ja ei-toivotut hajut esim. huonekaluista, matoista ja auton tekstiileistä. Kärcher tarjoaa myös ammattikäyttöön tarkoitettuja tekstiilipesureita/painehuuhtelukoneita, jotka mahdollistavat suurempienkin pintojen tehokkaan ja hellävaraisen puhdistuksen.

Olit sitten millaisen siivoushaasteen edessä tahansa, voit luottaa siihen, että Kärcheriltä löydät oikeat työkalut tehtävään. Heidän luotettavilla tuotteillaan ja innovatiivisella tekniikallaan voit saavuttaa laadukkaita puhdistustuloksia joka kerta. Valitse Kärcher ja koe ero siivoustyön tuloksessa!

Mikä tekee Kärcherin tuotteista kestäviä ja vastuullisia?

Kärcher pyrkii lisäämään tuotteiden kestävyyttä keskittymällä kolmeen tärkeään tekijään: tehokkuuteen, kestävyyteen ja vastuullisuuteen. Tarjoamalla korkealaatuisia tuotteita ja puhdistusratkaisuja, niin Kärcher vähentää tuotteiden energian- ja vedenkulutusta samalla kun ne säilyttävät pitkän käyttöiän ja ovat helppoja korjata. Kärcherin innovatiivinen tekniikka ja kestävät materiaalivalinnat sekä vastuulliset toimitusketjut edistävät ympäristöystävällisyyttä ja kestävää kehitystä.