REMS 560030 R220Tuotenumero: 3017233

REMS
Akkupuukkosaha
1050 W
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3017233
Verkkokäyttöinen puukkosaha yleiskäyttöiseen vapaalla kädellä sahaamiseen. Soveltuu useimpien materiaalien sahaamiseen, mm. puu, naulainen puu, kuormalavat, metalli, ruostumaton teräs, valurauta, kevytbetoni, kipsilevy, hohkakivi ja tiili.
Prisjakt
733,50 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 10-17 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3017233
Verkkokäyttöinen puukkosaha yleiskäyttöiseen vapaalla kädellä sahaamiseen. Soveltuu useimpien materiaalien sahaamiseen, mm. puu, naulainen puu, kuormalavat, metalli, ruostumaton teräs, valurauta, kevytbetoni, kipsilevy, hohkakivi ja tiili.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Verkkokäyttöinen puukkosaha yleiskäyttöiseen vapaalla kädellä sahaamiseen. Soveltuu useimpien materiaalien sahaamiseen, mm. puu, naulainen puu, kuormalavat, metalli, ruostumaton teräs, valurauta, kevytbetoni, kipsilevy, hohkakivi ja tiili. Myös metalliputkien sahaamiseen, kattiloiden, säiliöiden ja kylpyammeiden purkamiseen. Soveltuu erityisesti teräsputkien sahaukseen, maks. 160 mm. Voidaan käyttää missä tahansa, käsin, pään korkeudella, kapeissa kulmissa ja seinän vierellä. Voidaan käyttää pelastus- ja katastrofiapuoperaatioissa sekä upotussahauksessa. Ergonominen, liukumaton ja lämpöä eristävä pinnoite, pehmeä otepinta, tehokas syöttö, lapiokahva. Kääntyvä turvakenkä sahan turvallista hallintaa varten. Silikonitiiviste, jolla on suuri liukumiskyky, suojaa käyttömekanismia vedeltä ja pölyltä. Tehokas yleismoottori, suuri tehoreservi, 1050 W. Tukeva, nelikulmainen vipu massiivista karkaistua erikoisterästä, tarkka neulalaakerointi kuormitussuunnassa, ohjattu joka puolelta koko sahan liikkeen ajan. Kiertymättömään ja suoraan leikkaukseen vaativissakin sovelluksissa. Vipu jää suljettuun ohjauskoteloon, mikä parantaa työturvallisuutta. Vesi- ja pölysuojattu, huoltovapaa heiluriliike mahdollistaa sahan liikkeen ja elliptisen heiluriliikkeen samanaikaisen tuottamisen. Monipuolinen neulalaakeroitu kampiakseli (ANC) vähentää kitkaa, kuumenemista ja kulumista.

Elliptinen heiluriliike sahanterän pystysuuntaisen liikkeen suunnassa takaa tehokkaan ja nopean sahauksen sekä erinomaisen lastunpoiston ja sahanterien pitkän käyttöiän. Neulalaakeroitu ja kiinteästi säädetty elliptinen heiluriliike varmistavat jatkuvan ja tehokkaan sahauksen myös äärimmäisessä kuormituksessa, esimerkiksi teräsputkia sahattaessa. Portaaton, elektroninen iskunopeuden säätö takaa tarkan sahan käynnistyksen ja oikean iskunopeuden valinnan eri materiaaleille sahauksen aikana. Iskunopeuden säätö portaattomasti turvakytkimen paineella 0–2400 min-1 (nopeudensäädin). Yleiskäyttöinen sahanteräkiinnitys yhden tai kahden kielekkeen sahanterälle ilman pidikkeen vaihtamista tai siirtämistä. Kaksikieliselle sahanterälle, sahaus vapaalla kädellä ja putkitelineellä sahaaminen.

Toimituksen sisältö

  • 1 x REMS-yleissahanterä, 150-1,8/2,5
Tekniset tiedot 
Paino 3 kg
Teho 1050 W 
Verkkojännite230 V, 50 – 60 Hz
REMS-tuotenumero560030R220

Spesifikaatiot

Wattia 1050 W

Kääntyvä pää Ei

Sisältää laukun Ei

Säädettävä työjalka Ei

EAN 4039976052764

Ladattavat tiedostot

Suosittelemme