3M Cubitron llTuotenumero: 3135623

3M
Hiomakangasnauha
20x520 mm, 60+
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3135623
3M™ Cubitron™ ll 784F hiomakangasnauha tarjoaa kestävyyttä, nopeutta ja tasalaatuisempaa hiontajälkeä verrattuna perinteisiin alumiinioksidinauhoihin. Optimaalinen hiontatulos keskitason hiontapaineen sovelluksissa.
Prisjakt
3,80 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 9-16 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3135623
3M™ Cubitron™ ll 784F hiomakangasnauha tarjoaa kestävyyttä, nopeutta ja tasalaatuisempaa hiontajälkeä verrattuna perinteisiin alumiinioksidinauhoihin. Optimaalinen hiontatulos keskitason hiontapaineen sovelluksissa.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

3M™ Cubitron™ ll 784F -hiomakangasnauhassa on 3M™ tarkkuusmuotoillun keraamisen hiomajyvän sekä alumiinioksidijyvän seos, joka mahdollistaa parhaan lopputuloksen yleisimmissä nauhahiontasovelluksissa. Hiomakangasnauhassa on kestävä polyesteriselkä ja jäähdytysaine. Voidaan käyttää sekä kuivana että märkänä. Soveltuu kaikille metalleille.

3M™ Cubitron™ ll 784F hiomakangasnauha tarjoaa kestävyyttä, nopeutta ja tasalaatuisempaa hiontajälkeä verrattuna perinteisiin alumiinioksidinauhoihin. Optimaalinen hiontatulos keskitason hiontapaineen sovelluksissa. Hiomakangasnauha hioo tehokkaasti ja säilyttää hiontatehonsa hiomanauhan käyttöiän loppuun saakka. Tämä erittäin suorituskykyinen hiomanauha takaa kustannustehokasta suorituskykyä keskitason hiontapaineen sovelluksissa, joissa täysin keraaminen nauha ei ole paras mahdollinen vaihtoehto. Hiomanauhan vedenkestävän selkämateriaalin ansiosta sitä voidaan käyttää kuivana tai märkänä. Jäähdytysaine pitää hiontalämpötilan alhaisena, mikä ehkäisee kuumuuden aiheuttamia rasitusmurtumia ja värivirheitä lämpöherkkiä seoksia (ruostumaton teräs, titaani, nikkeliseokset ja kobolttiseokset) hiottaessa. Hartsisidoksen ansiosta hiomanauha kestää korkeitakin lämpötiloja ja huomattavaa hiontapainetta. Karkeuksissa 36+ – 80+ on YF-kangasselkä. Hienommissa karkeuksissa 120+ – 180+ on XF-kangasselkä. Molemmat selkämateriaalit ovat suhteellisen joustavia ja mukautuvat hyvin pieniin kaarteisiin ja pinnanmuotoihin.

3M™ tarkkuusmuotoiltujen keraamisten hiomajyvien tehokkuus 3M tarkkuusmuotoillut keraamiset hiomajyvät ovat merkittävä edistysaskel hiomateknologian saralla. 3M tarkkuusmuotoillut keraamiset hiomajyvät on suunniteltu parantamaan hiomajyvän vahvuutta ja kestävyyttä. Niiden valmistuksessa käytetään patentoitua valmistusmenetelmää. 3M:n tuotekehityksen ansiosta hiomajyvä on suunniteltu tarkasti niin, että se muodostuu säännönmukaisesta kolmionmuotoisesta jyvästä, joka säilyttää muotonsa hiottaessa. Näin hiomajyvään muodostuu aina uusia teräviä kärkiä ja reunoja. Sen ansiosta hiomajyvät leikkaavat metallia eivätkä koverra tai "kynnä" perinteisten hiomamajyvien tavoin. 3M tarkkuusmuotoillun keraamisen hiomajyvän hiontateho on erittäin nopea. Se pitää myös hiontalämpötilan alhaisena, mikä vähentää kuumuuteen liittyviä rasitusmurtumia ja värivirheitä. Koska 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä pysyy viileämpänä ja terävämpänä, se myös kestää pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet. 784F hiomanauhoissa on ensiluokkaista alumiinioksidimineraalia sekoitettuna 3M tarkkuusmuotoiltuihin keraamisiin jyviin, mikä parantaa suorituskykyä ja hionnan lopputulosta sekä tehokkuutta. Hiomanauhoissa käytetty mineraaliseos takaa paitsi tasalaatuisemman suorituskyvyn, myös kaksi kertaa pidemmän käyttöiän kuin vastaavat alumiinioksidinauhat.
  • 20x520 mm, 60+

Spesifikaatiot

EAN 3135623

Suosittelemme