Husqvarna VARI-CUT S50Tuotenumero: 1580042

Husqvarna
Timanttikatkaisulaikka
150 x 22,2 mm
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1580042
Timanttiterä, jonka terän halkaisija on 150 x 22,2 mm. Suunniteltu teräsbetonin, tiilten ja harkkojen nopeaan leikkaamiseen. Tuottaa laadukkaan leikkausjäljen.
Prisjakt
69,80 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 9-13 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1580042
Timanttiterä, jonka terän halkaisija on 150 x 22,2 mm. Suunniteltu teräsbetonin, tiilten ja harkkojen nopeaan leikkaamiseen. Tuottaa laadukkaan leikkausjäljen.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Husqvarna VARI-CUT S50 on timanttiterä, jonka terän halkaisija on 150 mm ja terän reiän halkaisija 22,2 mm. Terä on suunniteltu teräsbetonin, tiilten ja harkkojen nopeaan leikkaamiseen. Siten voit leikata monenlaisia materiaaleja terää vaihtamatta. Suunniteltu suureen nopeuteen yleisissä rakennusmateriaaleissa. VARI-CUT S50 tuottaa laadukkaan leikkausjäljen. Turboliitetyt segmentit yhdistävät suuren leikkuunopeuden ja laadukkaan leikkausjäljen, jopa kovimmassa kivessä ja betonissa.

Segmentin rakenne vähentää kosketusaluetta betoniin. Tämä mahdollistaa nopean ja hallitun käynnistyksen, kun käytetään uutta laikkaa. Segmenttien muoto ja kokoonpano mahdollistaa helposti käsiteltävät ja vapaammin leikkaavat leikkuuterät, jolloin tärinän taso on minimaalinen ja käyttö on miellyttävää. Kaikki Husqvarnan laikat valmistetaan laatustandardin ISO 9001 mukaisesti. Parhaat materiaalit ja tuotantomenetelmät varmistavat, että terä toimii vakaasti ja tasaisesti yhä uudelleen.
  • Laadukas leikkausjälki – Turboliitetyt segmentit yhdistävät suuren leikkuunopeuden ja laadukkaan leikkausjäljen, jopa kovimmassa kivessä ja betonissa.
  • Yleismallinen – Suunniteltu teräsbetonin, tiilten ja harkkojen nopeaan leikkaamiseen. Siten voit leikata monenlaisia materiaaleja terää vaihtamatta.
  • Sopii erityisesti kovalle kivelle, betonille ja raudalle
  • Terä on suunniteltu suureen nopeuteen yleisissä rakennusmateriaaleissa
  • Valmistettu ISO 9001 laatustandardin mukaisesti
  • Segmentin rakenne vähentää kosketusaluetta betoniin. Tämä mahdollistaa nopean ja hallitun käynnistyksen, kun käytetään uutta laikkaa.
  • Easy-fit-järjestelmä mahdollistaa reiän laajentamisen 20,0 mm:stä 25,4 mm:iin
  • Hyvä suorituskyky–hintasuhde, joka johtuu suuresta lähtötehosta suhteessa työkaluinvestointiin
Tekniset tiedot: 
Terän halkaisija150 mm
Terän reiän halkaisija22,2 mm

Spesifikaatiot

Laikan halkaisja 150 mm

Hampaiden määrä 24 T

Laikan reiän halkaisija 22.2 mm

EAN 7391736202602

Suosittelemme