Elma X360-3Tuotenumero: 3102737

Elma
Linjalaser
sisältää akun
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3102737
Elma high-end 3D-laser 360˚:een laserilla optimaalista merkintää varten kolmessa ulottuvuudessa. Elma X360-sarjalla on monia toimintoja ja kestävä ladattava Li-Ion-akku, joka kestää kokonaisen työpäivän.
Prisjakt
367,70 €
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana
275,70 € -25%
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
kolme 360˚:een linjaa

Odotetaan 2.5.2024 toimittajalta

Jos haluat seurata, milloin tuotetta on jälleen varastossa, sinun on hyväksyttävä markkinointievästeet. Klikkaa tästä hallitaksesi evästeitä.
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3102737
Elma high-end 3D-laser 360˚:een laserilla optimaalista merkintää varten kolmessa ulottuvuudessa. Elma X360-sarjalla on monia toimintoja ja kestävä ladattava Li-Ion-akku, joka kestää kokonaisen työpäivän.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Elma X360-3 linjalaser varustettu high-end 3D-ominaisuudella ja 360˚:een laserilla. Optimaalista merkintää varten kolmessa ulottuvuudessa. Elma X360-sarjalla on monia toimintoja ja kestävä ladattava Li-Ion-akku, joka kestää kokonaisen työpäivän.

Linjalaser varustettu viimeisimmällä vihreän laservalon teknologialla erityisen selkeää merkintää varten; silmä on jopa neljä kertaa herkempi vihreällä alueella verrattuna tavanomaiseen punaiseen linjalaseriin. Vihreä laser parantaa näkyvyyttä tuntuvasti, sekä sisätiloissa että ulkona. Laserilla saat erinomaiset lähtökohdat merkitsemiseen, myös pidemmillä etäisyyksillä. Ei ole enää tarvetta piirtää viivoja lattiaan, seinään tai kattoon kun asennat keittiötä, hyllyjä tai lamppuja (tai kenties putkiasennukseen liittyvässä vaaituksessa). Elma Laser x360-sarja näyttää 360˚:een linjoja koko laitteen ympäri kaikissa kolmessa ulottuvuudessa kokonaisvaltaista merkitsemistä varten. Nopeaa ja helppoa, ja sinulla on molemmat kädet vapaana työskentelyä varten. Riittää, että sijoitat laserin haluamaasi paikkaan ja laitat sen päälle.

Elma Laser x360 on itsevaaittava - poikkeaman ollessa liian suuri itsevaaitukseen niin laser vilkkuu voimakkaasti virheiden välttämiseksi. 360˚:een vaaka- ja pystylinjojen lisäksi voit tehdä myös linjoja vinokulmissa, joka voi olla hyödyksi esim. mitattaessa portaita tai kaiteita. Lukitustoiminnolla aktivoidaan itsevaaitus ja vinokulma voidaan asettaa helposti esimerkiksi asettamalla instrumentti vakiomalliselle kamerajalustalle tai mukana tulevaan magneettiseen kulmasovittimeen. Kun laite on lukittu ilmaistaan tämä lyhyen vilkkumisen avulla - vilkkuen noin kolmen sekunnin välein - jotta et virheellisesti luule viivojen olevan pysty- ja vaakasuorassa. Lisäturvallisuuden vuoksi Elma Laser x360:tä ei voi kytkeä pois päältä, kun kuljetuslukko on poiskytketty. Tämä suojaa laitetta kuljetusvaurioilta, jotka ovat muutoin yleisin vika linjalasereissa.
  • Kolme 360˚:een linjaa kokonaisvaltaista merkintää varten kolmessa ulottuvuudessa
  • 360˚:een linjat mahdollistavat täyden vaaka- ja pystytason vaaituksen kokonaan ympäri
  • Risteyskohdat merkitsevät tarkasti pysty- ja vaakapisteet.

Toimituksen sisältö

  • 1 kpl USB-C-laturi/virtalähde
  • 1 kpl Alkaline-adapteri
  • 1 kpl nailonlaukku
  • 1 kpl magneettisovitin
  • 1 kpl Li-Ion-akku
Tekniset tiedot 
AkkuLi-Ion + Alkaline
Vaakasuuntainen tarkkuus±3mm@10m
KotelointiluokkaIP54
Laser40mW
LaserluokkaII
Nettopaino480g
Jalustakierre1/4 & 5/8 ''
Pystykulman tarkkuus±3mm@10m

Spesifikaatiot

Lukitustoiminto Kyllä

Akku kuuluu toimitukseen Kyllä

Laserin väri Vihreä

Kiinnityskierre 1/4 Tuuma, 5/8 Tuuma

EAN 5706445677078

Suosittelemme