Axjo Defrost GutterTuotenumero: 2818399

Axjo
Lämpökaapeli
kattoasennuksille
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2818399
Lämpökaapeli, jota käytetään jään ja lumen sulattamiseen katoilla, ränneissä, viemäreissä ja viemäreissä. Teho on 18-36 W.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2818399
Lämpökaapeli, jota käytetään jään ja lumen sulattamiseen katoilla, ränneissä, viemäreissä ja viemäreissä. Teho on 18-36 W.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Axsjo Defrost Gutter on itsestään rajoittuva lämmityskaapeli, joka säätelee tehoaan ympäristön lämpötilasta ja väliaineesta riippuen. Defrost Gutter voidaan leikata haluttuun pituuteen suoraan työpaikalla ja se on aina pituudesta riippumatta kytkettävä 230 V: hen. Kaapeli ei voi ylikuumentua, vaikka se olisi ristissä tai vaikka kaapeli olisi esimerkiksi lehtien peitossa. Ohjaukseen suositellaan yhtä Nexanin automaattisista ohjauslaatikoista.

Lämmityskaapeli on helppo asentaa ränneihin ja syöksyputkiin, joiden leveys on enintään 150 mm, ja ränneihin/syöksyputkiin, joiden leveys on suurempi, asennetaan koon mukaan vähintään kaksi iskua. Kaapeli asennetaan irtonaisena ränniin ja suoraan kattoa vasten tai liimataan tarkoituksen mukaisella liimalla. Laskettaessa syöksyputkeen kaapeli kiinnitetään ripustuskoukkuun (E89 595 10). Pidemmille syöksyputkille, joiden pituus on yli 20 m, tarvitaan jännitteenpoistoliina (E89 595 15) kaapeliin kohdistuvan rasituksen keventämiseksi. Kaapeli kytketään suoraan kytkentärasiaan ja T-haaroista rännin ja syöksyputken välillä kytkentä tapahtuu kytkentärasiassa. Kun kaapeli mitoitetaan asennusta varten, lasketaan yhteen rännien ja syöksyputkien pituus plus 1% virtalähteeseen liittämistä varten. Lisää lisäksi noin 1 m kaapelia haaraa kohti.
  • Sulattaa jäätä ja lunta katoilla, ränneissä, viemäriputkissa ja viemäriputkissa
  • Ohjaukseen suositellaan yhtä Nexanin automaattisista ohjauslaatikoista
Tekniset tiedot: 
Teho18-36 W

Spesifikaatiot

Wattia 5400 W

Pituus 300 mo

EAN 2818399

Suosittelemme