Ebeco Frostvakt 25Tuotenumero: 3084289

Ebeco
Lämpökaapeli
itsesäätyvä, 25 W/m
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3084289
Ebeco Frostvakt 25 on lämpökaapeli 25 W/m, joka ehkäisee jäänmuodostusta räystäskouruissa ja syöksytorvissa.
Prisjakt
83,00 €
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
5 m
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään ma 29. huhtikuuta
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3084289
Ebeco Frostvakt 25 on lämpökaapeli 25 W/m, joka ehkäisee jäänmuodostusta räystäskouruissa ja syöksytorvissa.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Ebeco Frostvakt 25 on lämpökaapeli 25 W/m, joka ehkäisee jäänmuodostusta räystäskouruissa ja syöksytorvissa.

Liikuteltava
Frostvakt 25 on varustettu 4 metrin pituisella valmiiksi asennetulla liitäntäkaapelilla pistokkeineen. Se on helppo liittää maadoitettuun pistorasiaan. Frostvakt 25:n avulla voit sulattaa lunta ja estää jään muodostumisen räystäskouruissa ja syöksytorvissa sekä muilla alueilla, joissa kylmyys ja jäätyminen ovat ongelmana.

Älykäs lämpökaapeli
Koska lämpökaapeli on itsesäätyvä, se ei voi ylikuumentua. Ei edes silloin, jos se pannaan ristiin kouruun sovitettaessa. Kaapeli säätää itse tehon ympäristön lämpötilan mukaan. Se käyttää maksimitehoa vain siellä, missä se on tarpeellista, eli jäässä ja lumessa. Niissä osissa laitteistoa, joissa lumi on sulanut ja lämmitystä ei enää tarvita, kaapeli vähentää tehoaan jopa 50 prosenttia, minkä vuoksi se on erittäin taloudellinen jäänestomenetelmä.

Pakkassuojaa räystäskouruihin ja syöksytorviin
Frostvakt 25 soveltuu erinomaisesti käytettäväksi tilapäisiin asennuksiin räystäskouruissa ja syöksytorvissa. Se kiinnitetään helposti kouruun Ebeco Clipin avulla ja liitetään maadoitettuun 230 V seinäpistorasiaan. Se on helppo irrottaa, kun talvi on ohi. Kiinteässä asennuksessa tulee käyttää vedonpoistolla varustettua kytkentärasiaa, ja asennus on tehtävä voimassa olevien sähköasennusmääräysten mukaisesti.

Lämpöpumpun pakkassuojaus
Frostvakt 25 kannattaa asentaa levyä vasten kondenssiveden jäätymisen estämiseksi, mihin pienempitehoiset lämmityskaapelit eivät yleensä riitä.

Putkien pakkassuojaus
Frostvakt 25:tä voidaan käyttää ulkopuolisena asennuksena putkissa, joiden läpimitta on 75 mm tai suurempi. Läpimitaltaan 110 mm:n ja 20 mm:n putki kestää -30 °C:n lämpötilan, kun se suojataan Frostvakt 25:llä. Pienemmät putket on suojataan jäätymiseltä Frostvakt 10:llä, joka on pienempitehoinen.

Kiinteistöjen pakkaussuojaus
Suurissa kiinteistöissä on suositeltavaa käyttää kiinteästi asennettavaa pitkäaikaista vaihtoehtoa. Ebecon lumensulatuskaapeli T-18 on kannattava investointi, joka lisää turvallisuutta sekä ihmisille että kiinteistöille. Järjestelmä koostuu kestävästä lämmityskaapelista ja älykkäästä ohjauksesta, joka minimoi energiankulutuksen.
Tekniset tiedot 
Pituus5 m
Liitäntäjännite230 V
Teho25 W/m
Pienin taivutussäde35 mm
HyväksyntäCE
Rakenne10 W/m +5 °C:ssa metalliputkiin asennettaessa

Spesifikaatiot

Wattia 125 W

Pituus 5 mo

Sarja Ebeco Frostvakt

EAN 7330778604715

Suosittelemme