RAYCHEM FrostGuard-EcoTuotenumero: 28110373

RAYCHEM
Termostaatti
pistoke, IP20
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 28110373
Laiteanturilla varustettu pistoketermostaatti käytettäväksi yhdessä FrostGuard-lämmityskaapelin kanssa putkien suojaamiseen pakkaselta.
Prisjakt
85,20 €
Sis. ALV
3 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 28110373
Laiteanturilla varustettu pistoketermostaatti käytettäväksi yhdessä FrostGuard-lämmityskaapelin kanssa putkien suojaamiseen pakkaselta.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Raychem FrostGuard-ECO on laiteanturilla varustettu pistoketermostaatti käytettäväksi yhdessä FrostGuard-lämmityskaapelin kanssa putkien suojaamiseen pakkaselta. Termostaatissa on säädettävä asetteluarvo (asetusarvo) 0–10 °C:n välillä. Normaalisti asetusarvoksi asetetaan 3 °C. FrostGuard-ECO mahdollistaa jopa 80 %:n energiansäästön verrattuna laitteeseen, jota ei ohjailla. Termostaatti on varustettu pistokkeella ja se kytketään maadoitettuun pistorasiaan. Tämän jälkeen FrostGuard-lämmityskaapeli kytketään termostaattiin. FrostGuard-ECO toimitetaan ulkoisella laiteanturilla, jossa on 3 metrin pituinen kiinteä anturijohto, jota ei voi lyhentää tai pidentää. Anturi asetetaan tavallisesti putkijohdon pintaan, mutta sitä voidaan käyttää tarvittaessa myös lämpötila-anturina. Soveltuu käytettäväksi kodeissa, autotalleissa, loma-asunnoissa, asuntovaunuissa, maataloudessa ja puutarhassa, rakennusparakeissa ja muissa väliaikaisissa asennuksissa ja kondenssiveden pakkassuojauksessa esim. lämpöpumpuilta ja jäähdytyslaitteilta, mutta sitä voidaan käyttää myös muiden pistokkeilla varustettujen laitteiden ohjaamiseen.
  • Pistoketermostaatti anturilla ja 230 V:n pistorasialla
  • Helppo asentaa – kytke termostaatti maadoitettuun pistorasiaan, aseta anturi paikoilleen ja kytke FrostGuard-lämmityskaapeli
  • Säästää energiaa – säästää jopa 80 % energiaa, jos FrostGuard ei ole jatkuvasti kytkettynä talvikaudella
  • Turvallinen – varmistaa, että lämmityskaapeli ei ole kytkettynä lämpimämpinä aikoina
  • Testattu ja hyväksytty standardien EN 60730-1 ja 60730-2 mukaisesti, CE-merkitty
Tekniset tiedot: 
Lämpötila-alue0-10 °C
SuojausluokkaIP20
Koko (KxLxS)105,3x73,2x90,8 mm

Spesifikaatiot

EAN 414506014563

Suosittelemme