Geberit ONE 505.834.00.2Tuotenumero: 3129388

Geberit
Peilikaappi
105 cm, 2 ovea, syvennyksellä
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3129388
Peilikaappi syvennyksellä ja ComfortLight-valaistuksella. Kaapissa on kaksi ovea.
Prisjakt
2 430,40 €
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
Valkoinen

Arvioitu toimitusaika 9-16 päivää toimittajalta

30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3129388
Peilikaappi syvennyksellä ja ComfortLight-valaistuksella. Kaapissa on kaksi ovea.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Peilikaappi syvennyksellä ja ComfortLight-valaistuksella. Kaapissa on kaksi ovea. Seinäasennukseen. Korkeus 90 cm.

Geberit ONE -sarjassa yhdistyvät saniteettitekniikan tietotaito ja taitava suunnittelu. Ne tekevät tästä edelläkävijästä täysin integroidun sekä kattavan ratkaisun koko kylpyhuonetta varten. Geberit ONE -sarjaa varten on yhdistetty monta toimintoa yhdeksi järjestelmäksi. Se loistaa siten monilla ominaisuuksillaan, joista osa on selvästi näkyvissä ja osa huomaamattomia. Niiden ansiosta kylpyhuoneessa on puhtaampaa ja enemmän tilaa, ja sitä voidaan käyttää joustavammin.

Uusi Geberit ONE -peilikaappi on saatavana viidessä eri koossa seinään integroituna tai pinta-asennettavana versiona. Pinta on eloksoitua alumiinina, valkoinen tai kokonaan peililasia, ja valittavana on myös valaistu syvennys. Uuden Geberit ONE -peilikaapin kohokohta ja todella ainutlaatuinen innovaatio on integroitu valaistuskonsepti. ComfortLight on suunniteltu niin, että eri valonlähteet luovat aidon, varjottoman peilikuvan, ja jopa koko kylpyhuone voidaan valaista tällä tavoin.

Lisäksi automaattinen valaistuksen ohjaus on portaattomasti himmennettävissä ja silti intuitiivinen ja erittäin helppokäyttöinen: vaaleampi valo muuttuu automaattisesti viileämmäksi, tummempi valo lämpimämmäksi. Valaistuskonsepti tarjoaa lisäksi neljä valaistustunnelmaa: mukavuusvalo yöksi, kynttilänvalo rentoihin hetkiin, vakiovalo jokapäiväiseen valaistukseen ja työvalo, kun haluat nähdä jokaisen yksityiskohdan ja hiuksen.

Kaikkia valonlähteitä voidaan ohjata samanaikaisesti napin painalluksella DALI-ohjausjärjestelmän avulla. Voit itse päättää, haluatko ohjata valaistusta digitaalisesti Geberit Home -sovelluksen kautta, peilikaapin kosketuskytkimen avulla vai kylpyhuoneen valokytkimellä. Voit myös esiohjelmoida erilaiset valaistustunnelmat ajastuksella Geberit Home -sovelluksella.
Tekniset tiedot 
Oikealta käsin avattujen ovien lukumäärä1
Vasemmalta käsin avattujen ovien lukumäärä1
Ovien kokonaismäärä2
Pistorasioiden lukumäärä2
Leveys1050 mm
Syvyys150 mm
VäriValkoinen
Korkeus900 mm
Materiaali runkoAlumiini
REACH-päivämäärä2022-08-25
REACH-tiedonantovelvollisuusEi
MalliSyvennyksellä

Spesifikaatiot

Valaistus Kyllä

Korkeus 900 mm

Rakenne Aukot

Leveys 1050 mm

Syvyys 150 mm

Sarja Geberit ONE

Pistorasia Kyllä

Peilimalli Kaksipuolinen

Peilien määrä 2 st

EAN 4025410935601

Suosittelemme