Danfoss EcoTuotenumero: 2361335

Danfoss
Termostaatti
sovittimella
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2361335
Erillinen elektroninen ja ohjelmoitava lämpöpatteritermostaatti kotikäyttöön. Living Eco korvaa vanhat termostaatit, säästää energiaa ja alentaa siten kustannuksia.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2361335
Erillinen elektroninen ja ohjelmoitava lämpöpatteritermostaatti kotikäyttöön. Living Eco korvaa vanhat termostaatit, säästää energiaa ja alentaa siten kustannuksia.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Danfoss Eco on erillinen elektroninen ja ohjelmoitava lämpöpatteritermostaatti kotikäyttöön. Living Eco korvaa vanhat termostaatit, säästää energiaa ja alentaa siten kustannuksia. Termostaatissa on kolme valmiiksi säädettyä ohjelmaa (P0, P1 ja P2), jotka on suunniteltu useimmille sopiviksi. Ohjelmassa voidaan valita eri lämpötiloja taloon vuorokauden eri aikoina. P0 pitää saman lämpötilan joka päivä, kun taas P1 ja P2 alentavat lämpötilaa ennalta määritettyinä ajankohtina päivän aikana energian säästämiseksi ja säätelevät lämpöä, kun talossa on ihmisiä. Termostaatissa on lomatoiminto, joka laskee lämpötilaa, kun talo on tyhjillään. Lämpötila palautuu miellyttäväksi, kun asukkaiden odotetaan palaavan. Lisäksi termostaatissa on sisäänrakennettu tuuletustoiminto, joka sulkee termostaatin, kun se havaitsee suuren äkillisen lämpötilamuutoksen esim. tuuletettaessa. Termostaatti on paristokäyttöinen (mukana toimitetaan 2 AA-paristoa). Paristot kestävät noin 2 vuotta, ja paristojen alhaisen virran symboli näkyy näytössä, kun paristojen virta käy vähiin. Jotta venttiili ei jumittuisi esim. kesän aikana, termostaatissa on automaattinen venttiililiiketoiminto, joka avaa ja sulkee venttiilin kerran viikossa. Lämpötilan säätöväli 0,5°C. Termostaatti mittaa huoneenlämpötilan joka minuutti. Lapsilukko. Näytössä taustavalo. Pienikokoinen ja yksinkertainen säätää, edessä on vain kolme painiketta. Säädettävä lämpötila +6 - +28°C, sisäänrakennettu pakkasvahti. Living Eco on yksinkertainen asentaa, ja toimitus sisältää sovittimet kaikkiin Danfossin valmistamiin termostaattiventtiileihin ja useimpiin muihin lämpöpatteriventtiilimerkkeihin. Jos et ole varma venttiilisi sopivuudesta, ota yhteys Gelian asiakastukeen.

Spesifikaatiot

EAN 5702425145391

Suosittelemme