REMS SinusTuotenumero: 3015906

REMS
Putkentaivutin
laatikolla, 10-12-14-16-18-22 mm
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3015906
REMS Sinus on sarja, jossa on taivutussegmentit 10, 12, 14, 16, 18 ja 22 mm. Putkien taivutus ilman taitoksia.
Prisjakt
1 520,50 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 9-15 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3015906
REMS Sinus on sarja, jossa on taivutussegmentit 10, 12, 14, 16, 18 ja 22 mm. Putkien taivutus ilman taitoksia.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

REMS Sinus on sarja, jossa on taivutussegmentit 10, 12, 14, 16, 18 ja 22 mm. Putkien taivutus ilman taitoksia. Yleismalli, voidaan käyttää monille putkityypeille. Helppo taivutus pitkällä kahvalla. Kahva voidaan säätää optimaaliseen taivutusasentoon ja voimansiirtoon. Vain yhden tyyppinen taivutussegmentti ja liukukappale malleihin REMS Sinus ja REMS Curvo.

Yleiskäyttö
Saniteetti-, lämmitys-, ilmanvaihto-, jäähdytystekniikka ja hydrauliikka. Soveltuu erinomaisesti puristusmuhvijärjestelmien putkille, koville ja puolikoville kupariputkille sekä ohutseinämäisille kupariputkille standardin EN 1057 mukaisesti.

Järjestelmäetuja
Vain yhden tyyppinen taivutussegmentti ja liukukappale malleihin REMS Akku-Curvo 22 V, REMS Curvo, REMS Curvo 50 ja REMS Sinus. Helppo, edullinen varastointi. Ei sekaantumismahdollisuutta.

Kustannusetuja
Putkentaivutin maksaa itsensä takaisin jo muutaman taivutuksen jälkeen, koska säästät liittimissä. Ei kustannuksia liittimistä, varastoinnista tai hankinnoista. Säästät juotospisteitä, puristusliitoksia ja työaikaa. Parempi turvallisuus pienemmän putkiliitäntöjen määrän ansiosta.

Rakenne
Kompakti, kätevä laite, joka koostuu putkentaivuttimesta ja taivutustyökalusta. Voidaan käyttää missä tahansa, suuntaisruuvipuristimessa tai kahdella kädellä käytettävänä käsitaivuttimena. Helppo taivutus pitkällä kahvalla. Kahva voidaan säätää optimaaliseen taivutusasentoon ja voimansiirtoon. Kestävä rakenne, karkaistu teräksinen voimansiirto suurille kuormille. Taivutussegmentin ja liukukappaleen helppo ja nopea vaihto. Ylitaivutus, kaksinkertainen taivutus ja tasotaivutus mahdollista.

Taivutusvoiteluaine
REMS-taivutussuihke vähentää voimantarvetta ja takaa tasaisen taivutuksen. Erittäin paineenkestävä, hapoton. Ei sisällä FCKW:tä – vaaraton otsonikerrokselle.
  • Yleiskäyttöinen, kestävä käsityökalu putkien kylmätaivutukseen, jopa 180°
  • Voidaan käyttää kaikkialla
  • Asennustöihin ja teollisuuteen
  • Rakentamiseen ja työpajoihin

Toimituksen sisältö

  • Käsiputkentaivutin
  • Käyttölaite
  • Pultti
  • Taivutussegmentti
  • Liukukappaleet
  • REMS-taivutussuihke
  • Tukeva teräspeltikotelo
Tekniset tiedot 
REMS-tuotenumero 154004R

Spesifikaatiot

Käyttötyyppi Manuaalinen

Putken halkaisija 22 mm

EAN 4039976026949

Ladattavat tiedostot

Suosittelemme