Tramex Tramex CMEX5Tuotenumero: 3071182

Tramex
Kosteusmittari
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3071182
Laite on suunniteltu käytettäväksi monissa eri tehtävissä esim.
Prisjakt
1 459,40 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 12-14 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3071182
Laite on suunniteltu käytettäväksi monissa eri tehtävissä esim.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Laite on suunniteltu käytettäväksi monissa eri tehtävissä esim. lattiateollisuudessa, rakennusteollisuudessa, rakennustarkastuksissa, vahinkohuollossa ja sisäilmatutkimuksissa. Varustettu Tramexin ainutlaatuisella rikkoutumattomalla mittausjärjestelmällä, joka mittaa betonin ja muiden rakennusmateriaalien kosteutta matalataajuussignaalilla ilman reikiä tai vaurioita. Tulos näytetään suurella valaistulla näytöllä, ja laite on kalibroitu vastaamaan "kuivaa ja punnitse" -menetelmää. Erilaisilla ulkoisilla antureilla voidaan myös mitata rakennusmateriaalien kosteutta joko pistomittauksilla tai poraamalla reikiä esimerkiksi betonilattiaan. Laite mittaa tavallisten kansainvälisten standardien, kuten ASTM F2170, NS3511 ja BS 8201, 8203, 5325, mukaisesti.

Pisto-, neula- ja vasara-antureilla voidaan mitata kosteutta myös puusta ja muista materiaaleista. Optimaalisen tarkkuuden saavuttamiseksi laitteesta voidaan valita yli 500 erilaista puulajia. Varustettu sisäänrakennetulla hygrometrianturilla, joka mittaa mm. lämpötilaa, suhteellista kosteutta, kastepistettä ja kosteuspitoisuutta (g/kg ilmaa). Laite voidaan varustaa myös erilaisilla ulkoisilla kosteusantureilla mm. materiaaliin upottamista tai koloissa, paneelien takana jne. mittaamista varten.

Laite voi kommunikoida Bluetoothin kautta älykkään Tramex-sovelluksen (saatavilla iOS:lle ja Androidille) kanssa. Sovelluksessa kaikki mittaukset voidaan näyttää numeroina ja kaavioina, tai ottaa kuvia ja lähettää dokumentoitavaksi.
Yhdessä teleskooppikahvan ja sovelluksen kanssa on helppoa mitata ja lukea kosteutta katosta tai lattiasta ilman, että tarvitsee käyttää tikkaita tai ryömiä polvillaan.

Toimituksen sisältö

  • laukku
  • RH-anturi
  • rikkomaton pinta-anturi
Tekniset tiedot 
Hakusyvyys (betoni)N. 20mm
Mittausalue betoni0–6,9 %
Mittausalue kipsipohjainen (suhteellinen)0–12
Cm-ekvivalentti anhydriitti 0–2,7
Cm-ekvivalentti betoni0–4,3
Vertailuasteikko0–100
rH (lisävarusteanturilla)0–99 %
Puun kosteuspitoisuus (lisävarusteanturilla)5–30 %
Mittausalue puu5–30 %
ViestintäAndroid & iOS

Spesifikaatiot

Häiritsemätön kosteuden mittaus Kyllä

Mittauskärjet Ei

Ilman kosteuden mittaus Kyllä

EAN 5391521430281

Suosittelemme