09 4272 0222 Aina ilmainen toimitus*

KimoKT150-IO RFTuotenumero: DT11521

Kimo
Lämpötilaloggeri
sis. näytön
Tuotekuvaus
Tuotenumero: DT11521
Lämpötilaloggeri, varustettu näytöllä. Sisäinen muisti ja 12 000 mittauspistettä. Mittausarvot siirtyvä langattomasti perusyksiköstä tietokoneeseen älykkään radioviestinnän avulla.
303.55 €
Sis. ALV | Suositushinta: 319.05 €
Lähetetään 2-3 päivän sisällä
Tuotekuvaus
Tuotenumero: DT11521
Lämpötilaloggeri, varustettu näytöllä. Sisäinen muisti ja 12 000 mittauspistettä. Mittausarvot siirtyvä langattomasti perusyksiköstä tietokoneeseen älykkään radioviestinnän avulla.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Tuotetiedot
Tuotekuvaus

Langaton dataloggeri, näyttö, sisäinen anturi ja 12 000 mittausarvon muisti.

KT150-IO RF on langaton lämpötilaloggeri, johon voi asettaa 2 raja-arvohälytystä. Loggerissa on muistikapasiteetti 12 000 mittausarvolle, ja se käynnistyy helposti napin painalluksella, ajastimella tai etäkäytöllä ohjelmiston kautta. Toiminta-aikaväli on säädettävissä vapaasti (1 sekunti–24 tuntia).

KT150-IO RF:n älykäs radiotekniikka tarjoaa paristoille jopa 3 vuoden käyttöiän. Staattisen muistin ansiosta loggerin tiedot säilyvät, vaikka pariston varaus loppuisi.

Mukana toimitettavat tarvikkeet:

Lukittava Kimo-seinäkiinnike loggerille

Peruslaite ja KILOG RF -ohjelmisto

Peruslaite ja KILOG RF -ohjelmisto ovat välttämättömiä, ja ne on tilattava erikseen. Niihin voi liittää rajattoman määrän loggereita.

Tässä peruslaitteessa radiotietoliikenne tapahtuu PC-tietokoneen ja langattomien KISTOCK-dataloggerien kesken (mittaustietojen siirto sekä kunkin loggerin konfigurointi). Laitteella on kiinteä virtalähde, ja se on liitetty PC:hen USB-rajapinnan kautta. Peruslaitteessa on liitäntä langalliselle KISTOCK-loggerille, mikä mahdollistaa myös näiden loggereiden ohjelmoinnin. Peruslaitteessa on lisäksi relelähtö hälytykselle. Mukana tulee KILOG RF -ohjelmisto, verkkosovitin ja USB-kaapeli.

KILOG RF -PC-ohjelmisto on peruslaitteen kautta langattomassa yhteydessä jopa 300 metrin etäisyydellä olevaan loggeriin. Loggeri voi siirtää mittaustietoja verkon kautta tietokoneelle, tai loggerin muistia voidaan käyttää puskurimuistina, josta mittaustiedot siirretään tietyin väliajoin. Jos mittausarvot ylittävät hälytyksen raja-arvot, mittaustiedot kuitenkin siirretään välittömästi, jotta varoitus ei viivästyisi. Peruslaitteeseen voi liittää samanaikaisesti yli 100 KISTOCK-loggeria.

Helppokäyttöisessä ruotsinkielisessä KILOG RF -Windows-ohjelmassa mittaustiedot näkyvät selkeästi ja havainnollisesti. Hälytyksen yhteydessä lähetetään automaattisesti sähköpostiviesti. Lisäksi voidaan aktivoida langattomasti toimivat hälytysreleet. Ohjelmisto tuottaa ammattimaisia raportteja, joissa on yksityiskohtaisia tietoja ja tilastoja.

Tekniset tiedot:
Mittausalue -40°C – °C
Erottelukyky 0.1 °C
Tarkkuus ±0,4 °C (-20 – °C), ±0,8 °C (muu mitta-alue)
Muistikapasiteetti 12 000 mittausarvoa
Tallennusväli Säädettävä, 1 s – 24 h
Näyttö 1 rivi
Kotelointiluokka IP65
Akku Litium 3,6 V 1/2 AA
Akun kesto 3 vuotta (käyttöjakso 15 min, °C)
Hälytys Visuaalinen, 2 diodia
PC-rajapinta 1 digitaalinen sisääntulo
Käyttölämpötila -40°C – °C
Säilytyslämpötila -40°C – °C
Taajuus 868 MHz
Paino
160 g
Mitat: 116,5 x 74,4 x 39,8 mm
Ladattavat tiedostot
Suosittelemme

Käytämme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt meidän yksityisyys- ja evästekäytännön.