Byron DBY-22324Tuotenumero: 3089846

Byron
Ovikellosarja
pistokkeellinen ja langaton ovikello
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3089846
Byron DBY-22324 -sarja sisältää kaksi ovikelloa (vastaanotinta) sisätiloihin ja yhden säänkestävän, ulos asennettavan ovikellopainikkeen. Tuotesarja on helppo asentaa, ja yksiköt voi sijoittaa haluttuun paikkaan.
Prisjakt
46.70 €
Sis. ALV
7 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3089846
Byron DBY-22324 -sarja sisältää kaksi ovikelloa (vastaanotinta) sisätiloihin ja yhden säänkestävän, ulos asennettavan ovikellopainikkeen. Tuotesarja on helppo asentaa, ja yksiköt voi sijoittaa haluttuun paikkaan.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Byron DBY-22324 -sarja sisältää kaksi ovikelloa (vastaanotinta) sisätiloihin ja yhden säänkestävän, ulos asennettavan ovikellopainikkeen. Tuotesarja on helppo asentaa, ja yksiköt voi sijoittaa haluttuun paikkaan. Ovikellopainike toimii mukana toimitettavalla CR2032-paristolla, ja se on helppo asentaa oven viereen. Kaksi ovikelloa (vastaanotinta) voidaan sijoittaa mihin tahansa talossa. Sarja sisältää pistokkeellisen ovikellon, joka sopii mihin tahansa pistorasiaan, sekä langattoman paristokäyttöisen ovikellon. Pitkän, jopa 150 metrin kantaman ansiosta pistokkeellisen ovikellon voi sijoittaa haluttuun kohtaan taloa, kuten ullakolle, kellariin tai ulos. Pistokkeellisessa ovikellossa on tasainen pohja, joten se ei peitä useita pistorasiapaikkoja. Kun ovikello soi, molemmat ovikellot antavat äänimerkin ja visuaalisen signaalin, joten voit sekä nähdä että kuulla, kun kävijä soittaa ovikelloa.

16 erilaista melodiaa ja 5 äänenvoimakkuustasoa
Valitse 16 valmiista melodiasta ja aseta äänenvoimakkuus helposti valitsemalla jokin seuraavista tasoista: 0 %, 25 %, 50 %, 75 % tai 100 % (enintään 85 dB). Näin voit asettaa aina tilanteeseen sopivan äänenvoimakkuuden – esimerkiksi korkeampi äänenvoimakkuus voi olla sopiva, jos olet ulkona.

Helppo asentaa
Ovikellopainike on helppo asentaa ulos mukana toimittavan kaksipuolisen teipin avulla. Pistokkeellinen ovikello (vastaanotin) voidaan sijoittaa mihin tahansa pistorasiaan. Ovikellon painikeen ja ovikellon asennus on nopeaa ja helppoa. DBY-22324-mallia on helppo laajentaa, ja voit helposti lisätä toisen ovikellon esimerkiksi talon takaosaan. Jotta erotat, soitetaanko ovikelloa etu- vai takaovella, voit asettaa helposti eri soittoäänet eri kohtiin – yhden talon etuosaa ja toisen takaosaa varten. Lisäksi voit ostaa ylimääräisen ovikellon, joka toimii kaikkien ulkona sijaitsevien liitettyjen ovikellopainikkeiden kanssa. Tämä on käytännöllistä, jos talossa on useita kerroksia.
 • Langaton kantama jopa 150 metriä
 • Valittavissa 16 melodiaa ja 5-portainen äänenvoimakkuuden säätö
 • Ovikellon voi sijoittaa mihin tahansa
 • Säänkestävässä ovikellopainikkeessa IP44-kotelointi
 • Helppo asentaa

Toimituksen sisältö

 • 1 ovikellopainike
 • 1 ovikello, pistokkeellinen (230V)
 • 1 ovikello, paristokäyttöinen
 • 1 kaksipuolinen teippi
 • 1 CR2032-paristo
 • 1 käyttöohje

Spesifikaatiot

EAN 8711658439730

Suosittelemme