Norwesco 420251Tuotenumero: 3028733

Norwesco
Liesivahti
kiinteä liitäntä
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3028733
Norwescon liesivahdit myydään täydellisinä paketteina, joissa on kaikki tarvittava toimivaan ratkaisuun. Liesivahdit ovat sekä helppoja asentaa että ennen kaikkea helppokäyttöisiä.
Prisjakt
484,70 €
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
400 V, 16 A

Arvioitu toimitusaika 11-18 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3028733
Norwescon liesivahdit myydään täydellisinä paketteina, joissa on kaikki tarvittava toimivaan ratkaisuun. Liesivahdit ovat sekä helppoja asentaa että ennen kaikkea helppokäyttöisiä.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Norwescon liesivahdit myydään täydellisinä paketteina, joissa on kaikki tarvittava toimivaan ratkaisuun. Liesivahdit ovat sekä helppoja asentaa että ennen kaikkea helppokäyttöisiä. Kun liesivahti käynnistetään/aktivoidaan, liesi toimii tavalliseen tapaan. Liesiajastimen jäljellä oleva aika näytetään selvästi helppolukuisella näytöllä, joka sijoitetaan seinälle lieden viereen. Jos liettä ei sammuteta ennen ajastetun ajan päättymistä, liesivahti katkaisee lieden virran ja estää siten tulipaloja, jotka johtuvat vahingossa päälle unohtuneesta liedestä. Joissakin malleissa on myös ns. lämpövahti, joka täydentää liesiajastinta ja parantaa suojaa entisestään. Lämpövahti tarkkailee liesilevyjen lämpötilaa ja katkaisee lieden virran, jos lämpötila on vaarallisen korkea. Tämä suojaa ylikuumenemisesta johtuvilta tulipaloilta, kuten ylikuumentumisen takia syttyvän ruokaöljyn aiheuttamilta tulipaloilta. Jos asennettua liesivahtia ei käynnistetä/aktivoida, liesivahti rajoittaa virransyöttöä niin, että esimerkiksi kellot, lamput ja vastaavat pysyvät päällä, mutta liesi siirtyy lepotilaan. Lämpövahti aktivoituu ja liesiajastin käynnistyy automaattisesti, kun teho kasvaa eli kun lieden säätönuppia käännetään. Liesivahdin näyttö kertoo jäljellä olevan ajan. Lämpövahti kytkeytyy pois päältä, kun lieden kaikki säätönupit ovat nolla-asennossa. Tämä liesivahtimalli soveltuu erityisesti kehitysvammaisille, muistisairaille tai vastaaville henkilöille, joiden muisti tai havainnointikyky on heikentynyt. Tämä on juuri oikea malli myös, jos toiveena on mahdollisimman huomaamaton liesivahti, koska liettä käytetään tavalliseen tapaan ilman ylimääräisiä kädenliikkeitä. SV-sarja valmistellaan ulkoisten laitteiden liittämistä varten. Tämä mahdollistaa kytkennän laitteisiin, kuten avainkytkimiin, liiketunnistimiin, palohälyttimiin jne. Vaatimuksena on, että katkaisu ja sulkeminen tapahtuvat potentiaalivapaasti.

Spesifikaatiot

EAN 7394438202512

Suosittelemme