Byron DBY-22316Tuotenumero: 3089851

Byron
Ovikellosarja
– sisältää kaksi vastaanotinta ja ovikellopainikkeen
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3089851
Byron DBY-22316 on langaton ovikello, joka sisältää ovikellopainikkeen ja kaksi vastaanotinta – yhden siirrettävän, paristokäyttöisen vastaanottimen ja yhden 230 V:n pistokkeellisen vastaanottimen. Langaton Byron DBY-22316 -ovikello varmistaa, että kuulet aina selkeästi, kun ovikelloa soitetaan.
Prisjakt
39,30 €
Sis. ALV
1 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3089851
Byron DBY-22316 on langaton ovikello, joka sisältää ovikellopainikkeen ja kaksi vastaanotinta – yhden siirrettävän, paristokäyttöisen vastaanottimen ja yhden 230 V:n pistokkeellisen vastaanottimen. Langaton Byron DBY-22316 -ovikello varmistaa, että kuulet aina selkeästi, kun ovikelloa soitetaan.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Byron DBY-22316 on langaton ovikello, joka sisältää ovikellopainikkeen ja kaksi vastaanotinta – yhden siirrettävän, paristokäyttöisen vastaanottimen ja yhden 230 V:n pistokkeellisen vastaanottimen. Langaton Byron DBY-22316 -ovikello varmistaa, että kuulet aina selkeästi, kun ovikelloa soitetaan. Ovikellopainike toimii mukana toimittavalla CR2032-paristolla, joten se on helppo asentaa oven viereen tai porttiin. Pistokkeellisen ovikellon voi sijoittaa talon kaikkiin huoneisiin, joissa on pistorasia. Ovikellossa on sisäänrakennettu pistorasia, joten käytettävissä on edelleen sama määrä pistorasioita myös sen jälkeen, kun ovikelloyksikkö on kiinnitetty pistorasiaan. Paristokäyttöisen vastaanottimen voi sijoittaa minne tahansa, esimerkiksi ulkohuoneeseen tai yläkertaan. Kun ovikelloa soitetaan, molemmat vastaanottimet soivat yhtä aikaa. Pitkän, 150 metrin kantaman ansiosta voit sijoittaa ovikellon myös yläkertaan tai ottaa kannettavan ovikellon mukaasi vaikkapa puutarhaan. Näin varmistat, että havaitset aina kaikki vierailijat.

16 melodiaa ja 4 äänenvoimakkuustasoa
Valitse haluamasi melodia 16 eri vaihtoehdosta painikkeella ja aseta 80 dB:n ääni jollekin viidestä äänenvoimakkuustasosta: 0 %, 25 %, 50 %, 75 % tai 100 %. Tällä tavoin voit säätää ovikellon vastaamaan käyttötarpeitasi.

Helppo asentaa
Vedenpitävä ovikellopainike kiinnitetään mukana toimitettavalla kaksipuolisella teipillä. Kaksi langatonta ovikelloa voidaan sijoittaa minne tahansa talossa. Ovikellopainikkeen ja ovikellojen asennus käy helposti vain muutamassa sekunnissa. Ovikelloa on helppo laajentaa. Haluaisitko asentaa toisen ovikellopainikkeen myös terassin ovelle, jotta vieraasi voivat soittaa ovikelloa myös sieltä? Se onnistuu ongelmitta. Byron BY -ovikellopainikkeet voidaan liittää kaikkiin Byronin ovikelloihin. Painikkeen sisäpuolelta voidaan valita erilaisia soittoääniä, joten voit valita eri soittoäänen sen mukaan, millä ovella kävijät soittavat ovikelloa. Lisäksi voit ostaa ylimääräisen ovikellon, joka on käytännöllinen esimerkiksi yläkerrassa.
  • Kaksi vastaanottajaa: Yksi paristokäyttöinen vastaanotin ja yksi 230 V:n pistokkeellinen vastaanotin
  • Pitkä langaton kantama jopa 150 metriä
  • Valittavissa 16 eri melodiaa, 5-portainen äänenvoimakkuuden säätö
  • Sijoita yksi vastaanotin pistorasiaan ja toinen haluamaasi paikkaan, kuten ulkohuoneeseen tai yläkertaan
  • Säänkestävä IP44-luokiteltu ovikellopainike

Toimituksen sisältö

  • 1 ovikellopainike
  • 1 ovikello (vastaanotin)
  • 1 CR2032-paristo
  • 1 kaksipuolinen teippi
  • 1 käyttöohje

Spesifikaatiot

Soittoääni valittavissa Kyllä

Kantama 150 m

Langaton Kyllä

EAN 8711658442105

Suosittelemme