Byron DBY-22322Tuotenumero: 3089845

Byron
Ovikello
pistokemalli 230 V, ovikellopainikkeella
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3089845
Byron DBY-22322 on langaton ovikello, joka on helppo asentaa ja sijoittaa haluamaasi paikkaan. Pistokkeellinen ovikello sopii kaikkiin pistorasioihin. Tasaisen pohjan ansiosta ovikello ei peitä useita pistorasioita.
Prisjakt
35,10 €
Sis. ALV
1 kpl varastossa | Lähetetään ti 2. huhtikuuta
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3089845
Byron DBY-22322 on langaton ovikello, joka on helppo asentaa ja sijoittaa haluamaasi paikkaan. Pistokkeellinen ovikello sopii kaikkiin pistorasioihin. Tasaisen pohjan ansiosta ovikello ei peitä useita pistorasioita.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Byron DBY-22322 on langaton ovikello, joka on helppo asentaa ja sijoittaa haluamaasi paikkaan. Pistokkeellinen ovikello sopii kaikkiin pistorasioihin. Tasaisen pohjan ansiosta ovikello ei peitä useita pistorasioita. Ovikello koostuu laadukkaasta sisätiloihin sijoitettavasta ovikellosta ja oven viereen asennettavasta, säänkestävästä ovikellopainikkeesta. Kun ovikello soi, ovikello antaa äänimerkin ja visuaalisen signaalin, joten voit sekä nähdä että kuulla, kun kävijä soittaa ovikelloa. Ovikello toimii mukana toimittavalla CR2032-paristolla, ja se on helppo asentaa. Pistokkeellinen ovikello sopii mihin tahansa pistorasiaan, ja jopa 150 metrin kantaman ansiosta se voidaan kytkeä mihin tahansa - jopa ullakolle tai kellariin. Valitse 16 valmiista melodiasta ja aseta äänenvoimakkuudeksi jokin seuraavista tasoista: 0 %, 25 %, 50 %, 75 % tai 100 % (enintään 85 dB). Näin voit milloin tahansa asettaa äänenvoimakkuuden sopivalle tasolle.

Helppo asentaa
Ovikellopainike on helppo asentaa ulos mukana toimittavan kaksipuolisen teipin avulla. Pistokkeellinen ovikello (vastaanotin) voidaan sijoittaa mihin tahansa pistorasiaan. Ovikellon painikeen ja ovikellon asennus on nopeaa ja helppoa. DBY-22322-mallia on helppo laajentaa, ja voit helposti lisätä ylimääräisen ovikellopainikkeen esimerkiksi takaovelle. Jotta erotat, soitetaanko ovikelloa etu- vai takaovella, voit asettaa helposti eri soittoäänet eri kohtiin – yhden talon etuosaa ja toisen takaosaa varten. Lisäksi voit ostaa ylimääräisen ovikellon, joka toimii kaikkien ulkona sijaitsevien liitettyjen ovikellopainikkeiden kanssa. Tämä on käytännöllistä, jos talossa on useita kerroksia.
  • Langaton kantama jopa 150 metriä
  • Valittavissa 16 melodiaa ja 5-portainen äänenvoimakkuuden säätö
  • Ovikellon voi sijoittaa mihin tahansa
  • Säänkestävässä ovikellopainikkeessa IP44-kotelointi
  • Helppo asentaa

Toimituksen sisältö

  • 1 ovikellopainike
  • 1 ovikello
  • 1 kaksipuolinen teippi
  • 1 CR2032-paristo
  • 1 käyttöohje

Spesifikaatiot

Soittoääni valittavissa Kyllä

Kantama 150 m

Langaton Kyllä

EAN 8711658439389

Suosittelemme