Byron DBY-23522Tuotenumero: 3089853

Byron
Ovikello
– sisältää painikkeen ja visuaalisen hälytyksen
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3089853
Byron DBY-23521 on langaton ovikello, jossa on visuaalinen hälytys ja pistokkeellinen vastaanotin. Ovikellon kantama on 175 metriä. Haluatko nähdä ja kuulla, kun joku soittaa ovikelloasi? Tämä on mahdollista Byron DBY-23521:n avulla.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3089853
Byron DBY-23521 on langaton ovikello, jossa on visuaalinen hälytys ja pistokkeellinen vastaanotin. Ovikellon kantama on 175 metriä. Haluatko nähdä ja kuulla, kun joku soittaa ovikelloasi? Tämä on mahdollista Byron DBY-23521:n avulla.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Byron DBY-23521 on langaton ovikello, jossa on visuaalinen hälytys ja pistokkeellinen vastaanotin. Ovikellon kantama on 175 metriä. Haluatko nähdä ja kuulla, kun joku soittaa ovikelloasi? Tämä on mahdollista Byron DBY-23521:n avulla. Sarja sisältää LED-merkkivalolla varustetun ovikellopainikkeen ja design-ovikellon, jossa on useita LED-valoja. Ovikellossa on myös äänetön tila, joka on käytännöllinen esimerkiksi lasten nukkuessa tai kun perheesi haluaa levätä ilman häiriöitä. Vastaanotin kytketään pistorasiaan, joten sen asennus on erittäin helppoa. Ovikellopainike voidaan asentaa mihin tahansa oveen tai porttiin mukana toimitettavan 3M-teipiln avulla. Kun ovikellopainiketta painetaan, LED-merkkivalo ilmaisee, että painiketta on painettu. Tyylikkäästi muotoiltu, kannettava ovikello. Voit ottaa ovikellon mukaasi talon eri osiin. Ovikellon langaton kantama on 200 metriä, joten vastaanottimen voi kytkeä minne tahansa talossa. Näin kukaan kävijä ei jää huomaamatta.

Täysin muokattavissa
Ovikellon voi asettaa täysin käyttötarpeidesi mukaan. Valitse soittoääni kahdeksasta vaihtoehdosta ja säädä äänenvoimakkuus sopivaksi. 85 dB:n ääni voidaan säätää neljään äänenvoimakkuustasoon, 25 %, 50 %, 75 % tai 100 %. Tämä ovikello on täydellinen valinta myös lapsiperheeseen, sillä ovikellossa on myös äänetön käyttötila. Kun äänetön tila on käytössä ja ovikelloa soitetaan, LED-merkkivalo alkaa vilkkua. Ovikello ei herätä ketään, mutta tiedät silti, että joku soittaa ovikelloa.

Helppo asentaa
Vedenpitävä ovikellopainike kiinnitetään mukana toimitettavalla kaksipuolisella teipillä. Langaton ovikello voidaan sijoittaa minne tahansa talossa. Ovikellopainike ja ovikello on helppo ja nopea asentaa vain muutamassa sekunnissa. Ovikelloa on helppo laajentaa. Haluatko asentaa ovikellopainikkeen myös takaovelle, jotta ovikelloa voi soittaa myös sieltä käsin? Byron BDY -ovikellopainikkeet voidaan liittää kaikkiin ovikelloihin. Eri oville voidaan valita eri soittoääniä painikkeen sisäpuolelta, jotta tiedät, milloin ovikelloa soitetaan etu- tai takaovella. Voit myös ostaa ylimääräisen vastaanottimen, joka on kätevä esimerkiksi yläkerrassa.
  • Pitkä langaton kantama jopa 200 metriä
  • Kuulet ja näet, kun ovikelloa soitetaan
  • Aseta ovikello äänettömään tilaan lasten nukkuessa
  • Valitse 8 eri melodiasta ja säädä äänenvoimakkuutta (4 eri äänenvoimakkuustasoa)
  • Ovikello (vastaanotin) voidaan kytkeä mihin tahansa pistorasiaan talossa
  • Ovikellopainike on IP44-luokiteltu
  • Helppo asentaa

Toimituksen sisältö

  • 1 ovikellopainike
  • 1 pistokkeellinen ovikello (vastaanotin)
  • 1 kaksipuolinen teippi
  • 1 CR2032-paristo
  • 1 käyttöohje
Tekniset tiedot 
Soittoäänten lukumäärä8
Kantama175 m
Vilkkuva merkkivalo (monivärinen)Kyllä
Äänetön tilaKyllä
Alhaisen paristovirran merkkivaloKyllä
LED-merkkivalo painikkeessaKyllä
Äänenvoimakkuuden säätöKyllä
Äänenvoimakkuuden tasot 4
Desibeli85 dB
IP-luokitus, ovikellopainikeIP44
Taajuus433 MHz
MicroUSB-liitäntäKyllä
Liitettävien ovikellopainikkeiden (lähetinten) lukumäärä6
Ovikellon (vastaanotin) virtalähde230 V (Schucko)
Ovikellopainikkeen virtalähdeParisto, CR2032
YhteensopivuusByron BY -sarja

Spesifikaatiot

Soittoääni valittavissa Kyllä

Kantama 175 m

Langaton Kyllä

EAN 8711658441979

Suosittelemme