Gardena AquaBloomTuotenumero: 2970419

Gardena
Lomakastelusarja
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970419
Lomakastelu parvekkeille ja terasseille. Huolehtii parvekkeen ja terassin kasvien kastelusta. Aurinkokennoilla toimiva järjestelmä ei vaadi hana- tai sähköliitäntää. Täydellinen kastelujärjestelmä jossa yhdistyy kolme osaa.
Prisjakt
110,00 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970419
Lomakastelu parvekkeille ja terasseille. Huolehtii parvekkeen ja terassin kasvien kastelusta. Aurinkokennoilla toimiva järjestelmä ei vaadi hana- tai sähköliitäntää. Täydellinen kastelujärjestelmä jossa yhdistyy kolme osaa.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA AquaBloom on lomakastelusarja parvekkeille ja terasseille. GARDENA AquaBloomin ansiosta parvekkeen ja terassin kasvit ovat hyvissä käsissä koko kesäkauden ajan myös kotoa poissa ollessasi. Kastelujärjestelmä ei tarvitse vesihanaa tai sähköä puutarhassa tai parvekkeella. Se toimii aurinkoenergialla ilman hana- ja sähköliitäntää. Tarvitset vain ämpärillisen vettä. AquaBloom on täydellinen kastelujärjestelmä, joka koostuu kolmesta yksiköstä. Järjestelmässä on pumppu veden siirtämiseen, ohjausyksikkö kasteluaikataulua varten ja aurinkopaneeli, joka huolehtii ladattavien akkujen virrasta. Voit hallita jopa 20 kasvin kastelua painetta tasaavien vedenjakelijoiden kautta käyttämällä jotakin 14 esiasetetusta kasteluohjelmasta. Kunkin vedenjakelijan vesimäärä on jopa 300 ml. Voit hyödyntää AquaBloomin kätevää ja joustavaa sijoitusta. Valitse aurinkoinen paikka ohjausyksikölle. Ripusta se ruukun reunalle tai seinälle tai laita pöydälle. AquaBloomin asennus on helppoa eikä vaadi työkaluja!

Voit unohtaa aikaa vievän kastelun ja nauttia parvekkeen tai terassin kauniista, hyvin hoidetuista hyötykasveista ja kukista koko kesän ajan– vaikka olisitkin reissussa hieman pidempään.
  • Tarvitset AquaBloomia varten vain auringonpaistetta. Heti kun aurinko paistaa, aurinkopaneeli latautuu.
  • 3-in-1-pääyksikkö koostuu pumpusta, joka siirtää vettä, ohjausyksiköstä, joka vastaa kasteluaikataulusta, ja aurinkopaneelista, joka lataa toimitukseen sisältyvät akut.
  • Sarja sisältää kaiken tarvitsemasi ja on helppo asentaa. Toimitus sisältää myös ladattavat akut.
  • AquaBloom kastelee jopa 20 kasvia. Voit määrittää kastelun tiheyden ja keston valitsemalla jonkin 14 esimääritetystä kasteluohjelmasta.
  • AquaBloomin käyttö parvekkeella tai terassilla on joustavaa. Voit sijoittaa pääyksikön ulos mihin tahansa aurinkoiseen paikkaan joko pöydälle, kukkaruukun reunaan tai kiinni seinään.
  • Laadukkaat Micro-Drip-osat varmistavat tasaisen vedenjakelun painetta tasaavien tippusuuttimien kautta.
  • AquaBloom voidaan sijoittaa monella tavalla, ja vaihtaa sen paikkaa tarpeen tullen.

Spesifikaatiot

EAN 4078500049481

Suosittelemme