Nimly TouchTuotenumero: 3131020

Nimly
Älylukko
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3131020
Nimly Touch -älylukko, jossa kosketuspaneeli kooditoimintoa varten. Älylukko voidaan avata myös avaintunnisteen tai hätäavaimen avulla (lisäksi valmius käytettäväksi mobiilisovelluksen avulla).
Prisjakt
349,00 €
Sis. ALV
5 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3131020
Nimly Touch -älylukko, jossa kosketuspaneeli kooditoimintoa varten. Älylukko voidaan avata myös avaintunnisteen tai hätäavaimen avulla (lisäksi valmius käytettäväksi mobiilisovelluksen avulla).

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Nimly Touch -älylukko, jossa kosketuspaneeli kooditoimintoa varten. Älylukko voidaan avata myös avaintunnisteen tai hätäavaimen avulla (lisäksi valmius käytettäväksi mobiilisovelluksen avulla). Voit helposti asettaa älylukon joko automaattisen lukituksen tilaan tai avoin -tilaan. EasyExit -toiminto mahdollistaa aina helpon kotoa lähtemisen (ovenpainike on aina avattavissa sisäpuolelta).

Useita avausvaihtoehtoja
Oletko kyllästynyt etsimään avaimia, kun tulet kotiin? Nimly Touch Pron avulla voit helposti avata oven käyttäen koodia. Voit helposti luoda oman enintään 8-numeroisen koodin, jolla voit avata oven. Kun naamiointiominaisuus on käytössä, voit naamioida koodisi muille syöttämällä vääriä numeroita sekä ennen että jälkeen oman varsinaisen koodin. Kooditoiminnon lisäksi ovi voidaan avata myös avaintunnisteilla, joita voit jakaa kaikille kodissa asuville. Jos avaintunniste katoaa, se voidaan helposti poistaa järjestelmästä. Jos älylukon paristot loppuvat, voit aina turvata sisäänpääsyn hätäavaimella, joka avaa lukon normaalilla, mekaanisella tavalla.

Älykäs lukko
Haluatko avata ja hallita lukkoasi puhelimen sovelluksella? Älylukossa on valmius käytettäväksi etänä Nimly Connect -mobiilisovelluksen tai älykotijärjestelmän avulla. Nimly Connect -mobiilisovelluksen käyttäminen vaatii erikseen ostettavat Nimly Connect -moduulin (Zigbee BLE) ja Nimly Gatewayn. Yhteensopivan älykotijärjestelmän käyttäminen vaatii Nimly Connect -moduulin (Zigbee BLE).

Helppo asentaa
Markkinoiden helpoin asennus. Yhteensopiva sekä oikea- että vasemmanpuolisiin oviin (skandinaavisen SS 817383 -ovistandardin mukaisiin oviin). Sisältää koukullisen lukkorungon lisäturvallisuutta varten. Lukko on hyväksytty SSF 3522 -standardin mukaisesti (lukkoluokka 2A) ja CE-hyväksytty.

Paristojen kesto
Lukon sisäyksikkö on varustettu kätevällä paristokotelolla, jossa magneettinen kansi. Saat ajoissa ilmoituksen paristojen virran loppuessa. Onnettomuuden sattuessa hätäavainta voidaan käyttää vararatkaisuna.
  • Kosketuspaneelilla
  • Tyylikäs ja moderni muotoilu
  • Helppo asentaa
  • Mekaaninen hätäavain lisää mielenrauhaa
  • Suunniteltu skandinaavisen ovistandardin mukaan

Toimituksen sisältö

  • 1 kpl sisä- ja ulkoyksikkö
  • 1 kpl lukkorunko
  • 1 kpl vastalevy
  • 3 kpl avaintunnisteita
  • 3 kpl hätäavaimia
  • 3 kpl AA-paristoa
  • 1 kpl asennusopas + asennustyökalu
Tekniset tiedot 
Avainten lukumäärä3
PoraussuojaKyllä
Rakennepituus sisäpuolinen184 mm
Rakennepituus ulkopuolinen184 mm
SylinterityyppiMuu
VäriMusta
Soveltuu lukkojärjestelmiinEi
Profiilisylinterin kanssaEi
Sähköisen avaimen tyyppiPassiivinen transponderitekniikka
Mekaanisen avaimen tyyppiTavanomainen avain
MalliSylinteri
VirtalähdeParisto
Lukon tyyppiKaksoislukko (elektroninen ja avain)

Spesifikaatiot

EAN 5704571196111

Suosittelemme