Bosch DIY Indego M 700Tuotenumero: 2930579

Bosch DIY
Robottiruohonleikkuri
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2930579
18 V robottiruohonleikkuri pienempään jopa 700 m² puutarhaan. Indego M 700 ja LogiCut antavat sinulle enemmän aikaa rentoutua puutarhassa.
Prisjakt
946,70 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 10-17 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2930579
18 V robottiruohonleikkuri pienempään jopa 700 m² puutarhaan. Indego M 700 ja LogiCut antavat sinulle enemmän aikaa rentoutua puutarhassa.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Yhteensopivuus - Bosch DIY -tuotemerkin koneet ja tarvikkeet, kuten akut ja laturit, ovat yhteensopivia ainoastaan saman sarjan tuotteiden kanssa, eli vihreän Bosch DIY-sarjan. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi käyttää vihreitä Bosch-tuotteita yhdessä sinisten Bosch Professional -sarjan tuotteiden kanssa.
18 V robottiruohonleikkuri pienempään jopa 700 m² puutarhaan. Indego M 700 ja LogiCut antavat sinulle enemmän aikaa rentoutua puutarhassa. Indego leikkaa nurmikon reunan BorderCut-toiminnolla, niin että saat tulokseksi siististi viimeistellyn nurmialueen.

Indego kartoittaa nurmikon automaattisesti ja luo leikkausaikataulun AUTO Calendar Function toiminnon avulla, joka sopii täydellisesti nurmikon kokoon. Se voi myös leikata useita nurmikoita MultiArealla. Jopa 3 nurmikkoa niiden koon ollessaan enintään 700 m². Indego pystyy käsittelemään myös kapeita käytäviä, joiden leveys on 135 cm (johtojen välissä 75 cm).

LogiCutin avulla Indego leikkaa nopeasti, tehokkaasti ja siististi yhdensuuntaisin linjoin. Tämä varmistaa kauniin ja rehevän vihreän nurmikon ja säästää myös energiaa ja akkua. LogiCut valitsee eri leikkaussuunnan jokaiselle leikkauskerralle, jotta nurmikkoon ei jää pysyviä raitoja. LogiCut tekee Indegosta älykkään. Ruohonleikkuri tietää, missä se on jo ollut ja mihin sen on mentävä.

Indego on jopa 40% nopeampi kuin satunnainen navigointi *, säästää enemmän energiaa jokaisella kierroksella ja säästää akkua. Sen harjattomat moottorit lisäävät tuotteen käyttöikää. Indego M 700 käyttää tavallista 18 V akkua, jonka voit vaihtaa itse. Indego aloittaa jokaisen koko leikkauskerran BorderCut-toiminnolla, mikä antaa hyvän lopputuloksen. Sammuta se tai muuta taajuutta helposti.

"AUTO Calendar Function". Manuaalista ohjelmointia ei tarvita. Koska Indegolla on nurmikon kartta, se tietää, missä kapea käytävä on. Pidä Indego M 700 ajan tasalla uusimmista ominaisuuksista ja laiteohjelmistosta. *Mallista riippuen. Perustuu testeihin, jotka tehtiin simulointityökalulla Bosch-ruohonleikkureille, EGMF-standardilla 496 m²:n nurmikolle.
  • LogiCutin avulla Indego leikkaa nopeasti, tehokkaasti ja siististi yhdensuuntaisin linjoin. Tämä varmistaa kauniin ja rehevän vihreän nurmikon
  • LogiCut valitsee eri leikkaussuunnan jokaiselle leikkauskerralle, jotta nurmikkoon ei jää pysyviä raitoja
  • Indego on jopa 40% nopeampi kuin satunnainen navigointi *, säästää enemmän energiaa jokaisella kierroksella ja säästää akkua

Spesifikaatiot

Volttia 18 V

Ruohonkerääjä Ei

EAN 4059952566900

Suosittelemme