Puutarhakausi

Puutarhakausi on täällä ja sen myötä myös ruohon leikkaaminen, oksien karsiminen, viljeleminen ja ulkona oleminen. Mitä sinulla on suunnitelmissa tänä vuonna? Meillä on kaikki tarvitsemasi sekä pieniin että suuriin puutarhaprojekteihin!

Kesämökki & veneily

Kesämökki & veneily

Aika laittaa kesämökki ja vene kesäkuntoon? Tee hommista helppoja ja sujuvia saadaksesi lomastasi kaiken irti. Täältä löydät kaikki varusteemme mökille ja veneilyyn, jotta voit nauttia vapaa-ajastasi.

Altaat & uinti

Altaat & uinti

Käy aamu-uinnilla puutarhassa tai tee rantavarustuksestasi ensiluokkainen. Täältä löydät sekä altaat että kaiken niiden ylläpitoon. Älä myöskään unohda lomatunnelmaa kohottavia rantaleluja ja kaiuttimia.

Ulkotilat & grillikausi

Ulkotilat & grillikausi

Onko mitään parempaa kuin viettää aikaa ja laittaa ruokaa paljaan taivaan alla? Täältä löydät kaiken ulkotilojesi lämmittämiseen, puutarhan valaisuun ja täydellisen ulkokeittiön rakentamiseen.

6 syytä satsata älyvalaistukseen

6 syytä satsata älyvalaistukseen puutarhassa

Valaistuksen ohjaaminen puhelimella tai äänellä sisätiloissa on monelle nykyisin itsestäänselvyys. Seuraava askel on tehdä sama puutarhassa, parvekkeella ja terassilla. Tässä artikkelissa listaamme kuusi syytä satsata älykkääseen ulkovalaistukseen.

Ota huomioon ulkovalaistusta valitessa

Asiantuntija: Tämä tulee ottaa huomioon valitessa ulkovalaistusta

Mitä tulisi ottaa huomioon valitessa ulkovalaistusta? Mikä on trendikästä juuri nyt? Kuinka luon valaistuksen, joka kestää kauan? Otimme yhteyttä Konstsmiden Toni Josifovskiin jutellaksemme muodosta, toiminnallisuudesta, tekniikasta ja perinteistä. 

Näin valitset oikean ulkovalaistuksen

Näin valitset oikean ulkovalaistuksen

Ulkovalaistuksen avulla voit pidentää iltoja, kohottaa tunnelmaa ja luoda turvallisen ympäristön kotisi ympärille. Tässä artikkelissa kerromme kaiken, mitä sinun tulee tietää valitaksesi oikeat lamput ulkovalaistukseesi.

Ruohonleikkurit

Ruohonleikkurit

Nurmikkoasi tulee leikata ja siitä täytyy pitää huolta, jotta se kasvaisi ja voisi hyvin. Tänne olemme koonneet erityyppisiä ruohonleikkureita, joilla saat tasaisen ja siistin lopputuloksen. Ehkä haluat vain rentoutua ja antaa robottiruohonleikkurin tehdä työn?

Näin robottiruohonleikkuri toimii

Näin robottiruohonleikkuri toimii

Robottiruohonleikkurit valtasivat suomalaiset nurmikot nopeasti ja ne ovat nykyään yleinen näky tonteilla ympäri maata. Tässä kerromme, kuinka robottiruohonleikkuri toimii ja mitä sinun tulisi huomioida ennen robottiruohonleikkurin ostoa!

Ruohonleikkurin valinta

Ruohonleikkuri – näin valitset oikean tyyppisen sinun puutarhaasi 

Mietitkö, millainen ruohonleikkuri sinun kannattaisi ostaa? Tässä oppaassa käymme läpi yleisimmät ruohonleikkurit ja autamme sinua valitsemaan oikean tyyppisen ruohonleikkurin puutarhaasi. 

Istutus & nurmikko

Istutus & nurmikko

Haaveiletko naapuruston virheimmästä ja rehevimmästä nurmikosta? Meillä on puutarhatyökaluja, kastelujärjestelmiä, lannoittelevittimiä ja kaikkea muuta tarpeellista saadaksesi siistin ja hyvinvoivan nurmikon.

Istutus - valitse oikea ajankohta

Istutus - valitse oikea ajankohta saadaksesi parhaat lopputulokset

Etkö malttaisi odottaa, että pääset upottamaan sormesi multaan? Kun puutarhakausi lähestyy, voit tämän oppaan avulla seurata, milloin on aika ottaa puutarhahanskat esille ja aloittaa istutus, olipa kyse sitten perennoista, ruusuista, syreeneistä tai perunoista.

Kaikki tarpeellinen nurmikon hoidosta

Kaikki tarpeellinen nurmikon hoidosta - kuukausi kuukaudelta

Haaveiletko tiheästä, vankasta ja vihreästä nurmikosta? Siinä tapauksessa et ole yksin. Tässä oppaassa autamme sinua saamaan nurmikostasi naapurustosi vihreimmän ja rehevimmän!

9 konetta, työkalua ja välinettä

9 konetta, työkalua ja välinettä, jotka auttavat sinua hoitamaan nurmikkoa

Vihreä ja hyvinvoiva nurmikko on seurausta kärsivällisyydestä ja kovasta työstä. Menestyminen edellyttää tietoa nurmikon hoidosta, mutta myös oikeita välineitä. Tässä artikkelissa käydään läpi 9 konetta, työkalua ja välinettä, jotka auttavat sinua saavuttamaan unelmiesi nurmikon.

Näin valitset oikean ruohotrimmerin

Näin valitset oikean ruohotrimmerin ja raivaussahan

Ruohotrimmeri on yksi tärkeimmistä puutarhatyövälineistä hyvin hoidetun ja hyvinvoivan puutarhan aikaansaamiseksi. Tässä oppaassa kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää valintasi tekemiseksi.

Puutarhavälineet & viljely

Puutarhavälineet & viljely

Kevät on vihdoin saapunut ja nyt on korkea aika viljellä, istuttaa ja karsia oksia. Meillä on piikkiharavoita, lehtiharavoita, talikoita, sekatöörejä, oksasaksia ja muita työkaluja, joiden avulla saat unelmiesi puutarhan.

Omenapuun leikkaus

Omenapuun leikkaus - näin leikkaat oikein

Jotta omenapuustasi tulee jykevä ja kaunis ja jotta se tuottaisi satoa, on tärkeää leikata se oikein. Jatka tämän omenapuun leikkaamista koskevan oppaan lukemista ja saat entistäkin upeamman ja runsassatoisemman puun seuraavaan sesonkiin!

Kasvata lavakauluksessa

Kasvata lavakauluksessa – näin teet oman lavakauluksen

Omien vihannesten, yrttien tai marjojen kasvattaminen on mukavaa ja lopputulos herkullinen, ja jos sinulla ei ole tilaa kokonaista kasvimaata varten, on pieni lavakaulus erinomainen vaihtoehto. Alla on vinkkejä ja inspiraatiota siihen, miten lavakaulus voidaan rakentaa ja mitä voit kasvattaa siinä.

  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
3706 tuotetta