Gardena PowerMax 30/18V P4ATuotenumero: 3126366

Gardena
Ruohonleikkuri
ilman akkua ja laturia
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126366
Ketterä ja monipuolinen akkuruohonleikkuri optimaalisella leikkuutuloksella. Akkuruohonleikkuri mahdollistaa nurmikon helpon leikkuun ja käytetystä akkutyypistä riippuen käyttöaika riittää jopa 225 m²:n nurmikon leikkaamiseen.
Prisjakt
185,90 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 8-10 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126366
Ketterä ja monipuolinen akkuruohonleikkuri optimaalisella leikkuutuloksella. Akkuruohonleikkuri mahdollistaa nurmikon helpon leikkuun ja käytetystä akkutyypistä riippuen käyttöaika riittää jopa 225 m²:n nurmikon leikkaamiseen.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA PowerMax 30/18V P4A on ketterä ja monipuolinen akkuruohonleikkuri optimaalisella leikkuutuloksella. Akkuruohonleikkuri mahdollistaa nurmikon helpon leikkuun ja käytetystä akkutyypistä riippuen käyttöaika riittää jopa 225 m²:n nurmikon leikkaamiseen. Ruohonleikkuri on yhteensopiva kaikkien POWER FOR ALL ALLIANCE -akkujen kanssa. Miellyttävän kahvan ja leikkurin kevyen, vain 8 kg:n painon ansiosta sitä on helppo ohjata ja liikutella. Akulla toimiva PowerMax 30/18V -ruohonleikkuri on erityisen ketterä myös vaikeapääsyisissä paikoissa. Kaksoiskarkaistun ja tarkkuushiotun 30 cm:ä leveän DuraEdge-terän ansiosta leikkuujälki on optimaalisen tasainen. Ruohonleikkuri kerää leikkuusilpun tarkasti 25 litran ruohonkerääjään. Kerääjän optimaalinen sijainti varmistaa sen täyttymisen kokonaan ja voit aina tyhjentää kokonaan täynnä olevan kerääjän.

Tehokas harjaton moottori varmistaa korkean suorituskyvyn ja antaa pitkän käyttöiän. Ergonomisen kahvan ansiosta akkuruohonleikkurilla leikkaaminen on helppoa ja vaivatonta pitkiäkin aikoja, käytätpä sitä yhdellä tai kahdella kädellä. Kahvan korkeutta voidaan säätää kolmeen eri korkeuteen, joten voit mukauttaa sen oman pituutesi mukaan optimaalista työskentelyasentoa varten. Ennen leikkaamisen aloittamista, voit valita kuinka lyhyeksi ruoho leikataan akselikohtaista leikkuukorkeudensäätöä käyttäen. Leikkuukorkeutta on mahdollista säätää kolmeen eri korkeuteen 35–65 mm:n välillä. Sivuilla olevien ruohokampojen ansiosta leikkaaminen on tarkkaa myös seinien ja reunojen vierellä. Voit säilyttää akkuruohonleikkurin tilaa säästävällä tavalla käyttämällä aisan käytännöllistä taittotoimintoa.

GARDENA PowerMax 30/18V P4A solo -akkuruohonleikkuri toimitetaan ilman laturia ja POWER FOR ALL -akkua. Voit käyttää mitä tahansa POWER FOR ALL ALLIANCE -akkujärjestelmän akkua. POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien valmistajien välisistä akkuliitoista, jonka akkuja voidaan käyttää lukuisissa puutarhan ja kodin laitteissa. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme akkuja, joiden kapasiteetti on vähintään 4,0 Ah. GARDENA tarjoaa tuotteelle kolmen vuoden laajennetun takuun, kun tuote on rekisteröity 3 kk:n kuluessa ostosta osoitteessa www.gardena.com/registration.
  • Ihanteellinen pienelle pihalle
  • Kevyt ja ketterä
  • Optimaalinen leikkuutulos ja tehokas ruohonkeruu
  • Kestävä ja tehokas harjaton moottori
  • 3-portainen leikkuukorkeuden säätö
  • POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien akkutuotevalmistajien välisistä yhteenliittymistä: Samoja akkuja voidaan käyttää lukuisiin eri laitteisiin
Tekniset tiedot 
Leikkuuleveys30 cm
Keruusäiliön tilavuus25 l
Leikkuukorkeus, min. – maks.35–65 mm
Leikkuukorkeudet3
Leikkuukorkeuden säätöManuaalinen
Äänentehotaso, taattu (LWA)89 dB(A)
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla73 dB(A)

Spesifikaatiot

Volttia 18 V

Ruohonkerääjä Kyllä

Akku kuuluu toimitukseen Ei

Leikkuukorkeus 65

Leikkuuleveys 300 mm

EAN 4078500061964

Suosittelemme