Gardena PowerMax 32/18V P4ATuotenumero: 3126364

Gardena
Ruohonleikkuri
ilman akkua ja laturia
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126364
Tehokas ja monipuolinen akkuruohonleikkuri erinomaisella leikkuutuloksella. Ruohonleikkuri on varustettu kaksoiskarkaistulla ja tarkkuushiotulla 32 cm:ä leveällä DuraEdge-terällä, joka antaa kauniin tasaisen leikkuujäljen.
Prisjakt
266,20 €
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana
226,20 € -15%
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 9-16 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126364
Tehokas ja monipuolinen akkuruohonleikkuri erinomaisella leikkuutuloksella. Ruohonleikkuri on varustettu kaksoiskarkaistulla ja tarkkuushiotulla 32 cm:ä leveällä DuraEdge-terällä, joka antaa kauniin tasaisen leikkuujäljen.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA PowerMax 32/18V P4A -akkuruohonleikkuri on tehokas ja monipuolinen akkuruohonleikkuri erinomaisella leikkuutuloksella. Ruohonleikkuri on varustettu kaksoiskarkaistulla ja tarkkuushiotulla 32 cm:ä leveällä DuraEdge-terällä, joka antaa kauniin tasaisen leikkuujäljen. Ruohonleikkuri on yhteensopiva kaikkien POWER FOR ALL ALLIANCE -akkujen kanssa. Käytetyn akun tyypistä riippuen sen käyttöaika riittää hyvin keskikokoisille nurmikoille, jopa 300 m²:n leikkaamiseen. Leikatessasi ohjattu ilmankierto ja optimaalisesti asetettu 30 litran ruohonkerääjä kerää tehokkaasti leikkuusilpun. Käytännöllisen täyttötason ilmaisimen ansiosta näet aina, kuinka täynnä kerääjä on. Koska se täyttyy kokonaan, sinun ei tarvitse pysähtyä ja tyhjentää sitä niin usein.

Akkukäyttöinen PowerMax 32/18V -ruohonleikkuri on varustettu tehokkaalla harjattomalla moottorilla, joka säilyttää korkean tehonsa ja hyötysuhteensa myös pitkällä aikavälillä. ErgoTec-kahvan ansiosta leikkuri on ergonominen ja sitä on mukava käsitellä. Ruohonleikkurilla leikkaaminen on mukavaa ja vaivatonta myös pidempiaikaisessa yhtäjaksoisessa käytössä. Käyttömukavuuden lisäämiseksi voit säätää aisaa jopa kolmeen eri korkeuteen oman pituutesi mukaan. Voit milloin tahansa tarkistaa akun varaustason kahvaan integroitujen LED-merkkivalojen ansiosta. Voit myös aktivoida Eco Mode -tilan kahvasta napin painalluksella, joka säästää virtaa ja pidentää POWER FOR ALL -akun käyttöaikaa. Suositpa hieman pidempää tai todella lyhyttä nurmikkoa: helposti ulottuvilla olevan QuickFit-Plus-painikkeen avulla voit kätevästi asettaa leikkuukorkeuden portaattomasti 35–65 mm välille ennen käynnistystä. Se onnistuu kotelon keskeltä yhdellä kädellä. Sivulla olevien ruohokampojen ansiosta voit leikata nurmikon jopa vaikeapääsyisistä paikoista seinien ja reunojen vierustalta. Nurmikon leikkaamisen jälkeen voit käyttää aisan käytännöllistä taittotoimintoa säilyttääksesi ruohonleikkuria tilaa säästävällä tavalla.

GARDENA PowerMax 32/18V P4A solo toimitetaan ilman laturia ja POWER FOR ALL -akkua. Voit käyttää mitä tahansa POWER FOR ALL ALLIANCE -akkujärjestelmän akkua. POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien valmistajien välisistä yhteiseen akkujärjestelmään pohjautuvista akkuliitoista, jonka akkuja voidaan käyttää lukuisissa puutarhan ja kodin laitteissa. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme akkuja, joiden kapasiteetti on vähintään 4,0 Ah. GARDENA tarjoaa tuotteelle kolmen vuoden laajennetun takuun, kun tuote on rekisteröity 3 kk:n kuluessa ostosta osoitteessa www.gardena.com/registration.
  • Tehokas ja luotettava suorituskykyisellä akkutekniikalla
  • Optimaalinen leikkuutulos ja tehokas ruohonkeruu
  • Helppoon ja ergonomiseen työskentelyyn
  • Keskitetty leikkuukorkeuden säätö
  • Kestävä ja tehokas harjaton moottori
  • Akun varauksen LED-merkkivalo ja Eco-tila
  • POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien akkutuotevalmistajien välisistä yhteenliittymistä: Samoja akkuja voidaan käyttää lukuisiin eri laitteisiin
Tekniset tiedot 
Leikkuuleveys32 cm
Keruusäiliön tilavuus30 l
Leikkuukorkeus, min. – maks.35–65 mm
Leikkuukorkeudet4
Leikkuukorkeuden säätöKeskitetty
Äänentehotaso, taattu (LWA)90 dB(A)
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla77 dB(A)

Spesifikaatiot

Volttia 18 V

Ruohonkerääjä Kyllä

Akku kuuluu toimitukseen Ei

Leikkuukorkeus 65

Leikkuuleveys 320 mm

EAN 4078500061988

Suosittelemme