Gardena PowerMax 37/36V P4ATuotenumero: 3126361

Gardena
Ruohonleikkuri
ilman akkua ja laturia
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126361
Tehokas ja käytännöllinen akkuruohonleikkuri, joka mahdollistaa erinomaiset leikkuutulokset. Premium-mallinen ruohonleikkuri tekee vaikutuksen suurella tehollaan, helppokäyttöisyydellään ja korkealla suorituskyvyllään.
Prisjakt
363,10 €
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana
308,60 € -15%
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 9-16 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126361
Tehokas ja käytännöllinen akkuruohonleikkuri, joka mahdollistaa erinomaiset leikkuutulokset. Premium-mallinen ruohonleikkuri tekee vaikutuksen suurella tehollaan, helppokäyttöisyydellään ja korkealla suorituskyvyllään.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA PowerMax 37/36V P4A on tehokas ja käytännöllinen akkuruohonleikkuri, joka mahdollistaa erinomaiset leikkuutulokset. Premium-mallinen ruohonleikkuri tekee vaikutuksen suurella tehollaan, helppokäyttöisyydellään ja korkealla suorituskyvyllään. Ruohonleikkuri on yhteensopiva kaikkien POWER FOR ALL ALLIANCE -akkujen kanssa. Käytetyn akun tyypistä riippuen käyttöaika riittää jopa 500 m²:n nurmikon leikkaamiseen. Kaksoiskarkaistu, tarkkuushiottu 37 cm leveä DuraEdge-terä antaa kauniin tasaisesti leikatun nurmikon. Täyttötason ilmaisin näyttää, milloin on aika tyhjentää 45 litran tekstiilinen ruohonkerääjä. Optimaalisesti ohjatun ilmankierron ja ruohonkerääjän ihanteellisen sijainnin ansiosta leikkuujätteiden keruu on niin tehokasta, että kerääjä täyttyy kokonaan. Tämä säästää aikaa vähentämällä tyhjennyskertojen määrää.

PowerMax 37/36V:n tehokas harjaton moottori on toimintavarma ja pitkäikäinen säilyttäen korkean suorituskykynsä pitkään. Ruohonleikkuria käytettäessä ErgoTec-Plus-kahva varmistaa, että sitä on ergonomista ohjata - riippumatta siitä, miten asetat kätesi. Tämä tekee leikkaamisesta mukavaa pitkäaikaisessakin yhtäjaksoisessa käytössä. Ruohonleikkuri on varustettu teleskooppiaisalla, jota on helppo säätää oman pituuden mukaan käyttömukavuuden varmistamiseksi. Kahvassa on myös LED-merkkivalo, josta näet akun varaustilan. Kahvasta voi myös aktivoida Eco Mode -tilan vain nappia painamalla. Eco-tila säästää virtaa ja pidentää POWER FOR ALL -akun käyttöaikaa. Ennen kuin aloitat nurmikon leikkaamisen voit helposti säätää leikkuukorkeuden vain yhdellä kädellä 35–65 mm välille QuickFit-Plus-painikkeesta, joka sijaitsee keskellä koteloa. Sivulla olevien ruohokampojen ansiosta kaikki puutarhan nurmialueet - myös haastavammat paikat, kuten seinien ja reunustojen vieret – voidaan leikata optimaalisella tavalla. Nurmikon leikkaamisen jälkeen voit käyttää aisan käytännöllistä taittotoimintoa säilyttääksesi ruohonleikkuria tilaa säästävällä tavalla.

GARDENA PowerMax 37/36V P4A -akkuruohonleikkuri toimitetaan ilman laturia ja ilman kahta tarvittavaa POWER FOR ALL -akkua. Voit käyttää mitä tahansa POWER FOR ALL ALLIANCE -akkujärjestelmän akkuja. POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien tuotemerkkien välisistä akkuliittoumista, jonka akkuja voidaan käyttää lukuisissa puutarhan ja kodin laitteissa. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme akkuja, joiden kapasiteetti on vähintään 4,0 Ah. GARDENA tarjoaa tuotteelle kolmen vuoden valmistajan takuun, kun tuote on rekisteröity 3 kk:n kuluessa ostosta osoitteessa www.gardena.com/registration.
  • Tehokas ja luotettava suorituskykyisellä akkutekniikalla
  • Optimaalinen leikkuutulos ja tehokas ruohonkeruu
  • Helppoon ja ergonomiseen työskentelyyn
  • Keskitetty leikkuukorkeuden säätö
  • Kestävä ja tehokas harjaton moottori
  • Akun varauksen LED-merkkivalo ja Eco-tila
  • POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien akkutuotevalmistajien välisistä yhteenliittymistä: Samoja akkuja voidaan käyttää lukuisiin eri laitteisiin
Tekniset tiedot 
Leikkuuleveys37 cm
Keruusäiliön tilavuus45 l
Leikkuukorkeus, min. – maks.35–65 mm
Leikkuukorkeudet4
Leikkuukorkeuden säätö Keskitetty
Äänentehotaso, taattu (LWA)93 dB(A)
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla80 dB(A)

Spesifikaatiot

Volttia 18 V

Ruohonkerääjä Kyllä

Akku kuuluu toimitukseen Ei

Leikkuukorkeus 65

Leikkuuleveys 370 mm

EAN 4078500062008

Suosittelemme