Gardena PowerMax 37/36V P4ATuotenumero: 3126360

Gardena
Ruohonleikkuri
sisältää akun ja laturin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126360
Tehokas ja käytännöllinen akkuruohonleikkuri, jonka avulla saavutat optimaalisen leikkuutuloksen. PowerMax 37/36V P4A mahdollistaa nurmikon ensiluokkaisen hoidon.
Prisjakt
469,90 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 9-16 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126360
Tehokas ja käytännöllinen akkuruohonleikkuri, jonka avulla saavutat optimaalisen leikkuutuloksen. PowerMax 37/36V P4A mahdollistaa nurmikon ensiluokkaisen hoidon.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA PowerMax 37/36V P4A on tehokas ja käytännöllinen akkuruohonleikkuri, jonka avulla saavutat optimaalisen leikkuutuloksen. PowerMax 37/36V P4A mahdollistaa nurmikon ensiluokkaisen hoidon, eikä jätä mitään toivomisen varaan. Ruohonleikkuri on erittäin tehokas, mukava käyttää ja sopii keskikokoisille sekä suurille, jopa 350 m²:n alueille. Kaksoiskarkaistu, tarkkuushiottu 37 cm:ä leveä DuraEdge-terä mahdollistaa kauniin tasaisesti leikatun nurmikon. Keräävä akkuruohonleikkuri on varustettu 45 litran tekstiilisellä ruohonkerääjällä. Ohjatun ilmankierron ja kerääjän optimaalisen sijainnin ansiosta leikkuujätteen keruu on tehokasta ja kerääjä täyttyy kokonaan. Tämä vähentää tyhjennystiheyttä ja säästää aikaa. Täyttötason ilmaisimen ansiosta tiedät aina, milloin kerääjä on tyhjennettävä.

PowerMax 37/36V:n moottori on harjaton ja tekee vaikutuksen erinomaisella suorituskyvyllään. Moottori säilyttää korkean suorituskykynsä säännöllisessäkin käytössä. Työskentely on ergonomista ErgoTec-Plus-kahvan ansiosta, riippumatta siitä, miten pidät kahvasta kiinni. Tämä tekee leikkaamisesta helppoa ja vaivatonta pitkäaikaisessakin yhtäjaksoisessa käytössä. Teleskooppiaisa mahdollistaa korkeuden säätämisen pituutesi mukaan ja tarjoaa mukavan asennon. Kahvassa on hyödyllinen LED-näyttö, josta näet aina akun jäljellä olevan varauksen. Kahvasta voi aktivoida myös Eco Mode -tilan napin painalluksella, joka säästää virtaa ja pidentää POWER FOR ALL -akun käyttöaikaa. Ennen leikkurin käynnistämistä voit valita leikkuukorkeuden ja kotelon keskellä helposti ulottuvilla olevan QuickFit-Plus-painikkeen avulla voit asettaa ruohonleikkurin leikkuukorkeuden portaattomasti 35–65 mm välille vain yhdellä kädellä. Sivulla olevien ruohokampojen ansiosta voit leikata ruohoa jopa vaikeapääsyisillä alueilla, kuten seinien ja reunojen vierustalla. Nurmikon leikkaamisen jälkeen voit käyttää aisan käytännöllistä taittotoimintoa, jotta voit säilyttää ruohonleikkuria tilaa säästävällä tavalla.

GARDENA PowerMax 37/36V P4A -akkuruohonleikkuri toimitetaan käyttövalmiina pakettina, jossa on pikalaturi ja kaksi tehokasta 4,0 Ah 18 V:n POWER FOR ALL -akkua. POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien valmistajien välisistä yhteistöistä liittyen yhteiseen akkujärjestelmään ja POWER FOR ALL -akkuja voidaan käyttää lukuisissa puutarhan ja kodin laitteissa. GARDENA tarjoaa tuotteelle kolmen vuoden valmistajan takuun, kun tuote on rekisteröity 3 kuukauden kuluessa ostosta osoitteessa www.gardena.com/registration.
  • Tehokas ja luotettava suorituskykyisellä akkutekniikalla
  • Optimaalinen leikkuutulos ja tehokas keruu
  • Helppoon ja ergonomiseen työskentelyyn
  • Keskitetty leikkuukorkeuden säätö
  • Kestävä ja tehokas harjaton moottori
  • Akun varauksen LED-merkkivalo ja Eco-tila
  • POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien akkutuotevalmistajien välisistä yhteenliittymistä: Samoja akkuja voidaan käyttää lukuisiin eri laitteisiin

Toimituksen sisältö

  • 2 kappaletta 4,0 Ah-akkuja
  • 1 kappale pikalaturi
Tekniset tiedot 
Leikkuuleveys37 cm
Keruusäiliön tilavuus45 l
Leikkuukorkeus, min. – maks.35–65 mm
Leikkuukorkeudet4
Leikkuukorkeuden säätöKeskitetty
Leikattavan alueen maksimikoko350 m²
Paino akun kanssa15,1 kg
Äänentehotaso, taattu (LWA)93 dB(A)
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla80 dB(A)

Spesifikaatiot

Volttia 18 V

Ruohonkerääjä Kyllä

Akku kuuluu toimitukseen Kyllä

Leikkuukorkeus 65

Leikkuualue 350 m²

Leikkuuleveys 370 mm

EAN 4078500061995

Suosittelemme