Howard Leight VeriShield 110FTuotenumero: 3094267

Howard Leight
Kuulosuojain
päälakisanka, kokoontaitettava
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3094267
Kokoontaitettavat päälakisangalliset kuulosuojaimet leveällä korvantilalla, täydellinen työntekijöille, joilla on suuremmat korvat tai jotka käyttävät kuulokojeita. Korvantila kuvussa on 16 % suurempi kuin aiemmissa versioissa.
Prisjakt
25,80 €
Sis. ALV
7 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3094267
Kokoontaitettavat päälakisangalliset kuulosuojaimet leveällä korvantilalla, täydellinen työntekijöille, joilla on suuremmat korvat tai jotka käyttävät kuulokojeita. Korvantila kuvussa on 16 % suurempi kuin aiemmissa versioissa.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

VeriShield 110F on kokoontaitettavat päälakisangalliset kuulosuojaimet leveällä korva-aukolla, täydellinen työntekijöille, joilla on suuremmat korvat tai jotka käyttävät kuulokojeita. Korvantila kuvussa on 16 % suurempi kuin aiemmissa versioissa. Meluongelmiin voidaan parhaiten puuttua VeriShield 100 -sarjan avulla. Teollisuuden melutaso voi olla haitallinen eri työympäristöissä eri syistä. Tehtaiden sisätiloista koneiden kanssa työskentelyyn, käytettävistä työkaluista suoritettaviin prosesseihin – kaikki tämä voi aiheuttaa melua ja edellyttää sen vuoksi työntekijöiden asianmukaista suojelua. VeriShield 110F soveltuu käytettäväksi hiljaisissa ympäristöissä.

VeriShield 110F:ssä on kevyt pehmustettu päälakisanka teräsvaijerirakenteella ja suuri ulottuvuus, mikä mahdollistaa tarkat mikrosäädöt, jotka takaavat juuri oikean istuvuuden korvan ympärille. Kupua voi säätää 17 % paremmin kuin aiemmissa versioissa. Memory Foam -korvatyynyt mukautuvat pään muotoon, ja niissä yhdistyvät tiheämpi ja pehmeämpi vaahto verrattuna aikaisempiin malleihin, mikä lisää mukavuutta ja pehmustetta. Tämä vähentää päähän kohdistuvaa painetta ja lisää mukavuutta.

Kuulosuojaimessa on vankka rakenne ja öljynkestävä kuvun pinta, joka kestää öljyisiä, raskaita työympäristöjä ja säännöllistä puhdistusta. Sisäisellä äänisuojarakenteella varustettu ABS-valettu suojain on kevyempi ja Honeywellin oma ilmavirtauksen säätö mahdollistaa optimaalisen vaimennuksen kaikilla taajuuksilla.
  • Kokoontaitettavat kuulosuojaimet päälakisangalla
  • Työntekijöille, joilla on suuremmat korvat tai jotka käyttävät kuulolaitteita
  • 16 % suurempi korvantila kuin aiemmissa versioissa
  • Kevyesti pehmustettu päälakisanka suurella ulottuvuudella – 17 % tarkemmin säädettävissä kuin aiemmat versiot
  • Memory foam -korvatyynyt, jotka mukautuvat pään muotoon
  • Vankka rakenne ja öljynkestävä kuvun pinta, joka kestää öljyisiä, raskaita työympäristöjä ja säännöllistä puhdistusta
  • ABS-muotoonvalettu sisäpuolisella äänisuojarakenteella
  • Ilmavirran säätö optimoi vaimennuksen kaikilla taajuuksilla

Spesifikaatiot

Sankamikrofoni Ei

Bluetooth Ei

Ympäristönkuuntelu Ei

Sisäänrakennettu radiopuhelin Ei

Radio Ei

Ulkoinen liitäntä Ei

EAN 3094267

Suosittelemme