Tormek SVS-50Tuotenumero: 1720026

Tormek
Hiontaohjain
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1720026
Monitoimiohjain sorvitaltoille, joissa on suora tai kupera terä sekä kourutaltoille/puutaltoille.
Prisjakt
57,90 €
Sis. ALV

Odotetaan 2.4.2024 toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1720026
Monitoimiohjain sorvitaltoille, joissa on suora tai kupera terä sekä kourutaltoille/puutaltoille.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Tormek SVM-50 on monitoimiohjain sorvitaltoille, joissa on suora tai kupera terä sekä kourutaltoille/puutaltoille.


Suljettu penkki

Suljettu penkki on tarkoitettu sorvaustalttojen tarkkuushiontaan ovaalisella poikkileikkauksella ja suoralla tai kuperalla terällä. Koska työkalu asetetaan ohjaimen keskelle korkeussuunnassa, terä tarvitsee laittaa ohjaimeen vain kerran molempien puolten hiomiseksi. Kun toinen puoli on valmis, käännä ohjain ylösalaisin ja hio toinen puoli symmetriseksi.


Ainutlaatuinen patentoitu malli sallii myös ovaalinmallisten talttojen hionnan. Ohjain kääntää taltan niin, että se on linjassa yleistuen kanssa, joten voit hioa sekä suoria että kuperia teriä. Sorvaustaltan suurin leveys 32 mm.


Avoin penkki

Avoin penkki, johon työkalu asennetaan yläruuvilla, on tarkoitettu työkaluille, joiden terä on pystysunnassa, kuten katkaisuterät, kourutaltat ja leveät veistotaltat. Molemmat penkit asennetaan pohjaruuvilla, joka myös lukitsee valitun viistokulman.


Sorvaustyökalujen hiominen

Kun hiot sorvausteriä, suosittelemme käyttämään SVS-50:tä yhdessä TTS-100-sorvausteräohjaimen kanssa. Näin voit helposti toistaa saman mallin kerta toisensa jälkeen. Säästät myös aikaa, sillä hiot vain minimaalisen määrän terästä joka hiontakerralla.


Tormek-märkähionta tekee erittäin terävän ja kestävän terän. Oikein terävä taltta leikkaa helposti ja jättää puuhun erittäin hienon pinnan, jota ei välttämättä edes tarvitse hioa hiekkapaperilla.


SVS-50 penkkihiomakoneessa

Onko sinulla uusi sorvaustyökalu, jonka terästä tarvitsee poistaa paljon materiaalia profiilin muokkaamiseksi? Asennussarjan BGM-100 avulla voit käyttää SVS-50:tä myös penkkihiomakoneessa. Ole kuitenkin varovainen, ettet polta terää. Kun olet hionut karkeasti terän penkkihiomakoneessa, siirry Tormek-laitteeseen ja viimeistele terän teroitus.


Ominaisuudet
  • Hiomiseen sorvitaltoille, joissa on suora tai kupera terä sekä kourutaltoille/puutaltoille
  • Suorille veistotaltoille, maksimileveys 50 mm

Spesifikaatiot

EAN 7392485002529

Suosittelemme