Kuten ehkä jo huomasit, on kotisivumme saanut uuden ilmeen. Olimme sitä mieltä, että meidän vanha ulkoasumme ei enää vastannut monipuolisuuttamme ja persoonallisuuttamme, ja siksi esittelemme nyt kokonaan uuden Staypron!

Muutos pitää sisällään monia uutuuksia, joiden toivomme tekevän sinun käyttökokemuksestasi entistä paremman. Uuden ulkoasumme lisäksi olemme tehneet sivusta helpommin navigoitavan, jotta löytäisit helpommin etsimäsi.

Jokaisen kotisivullamme olevan tuotteen taustalla on joukko osaavia ihmisiä, jotka ovat valmiina auttamaan sinua tarvittaessa. Olemme jo valinneet parhaat tuotteet parhailta toimittajilta, jotta sinä voisit olla varma, että teet aina hyvän valinnan valinnastasi riippumatta. Toiveenamme on, että tunnistat meidät ja tuotevalikoimamme, ja tunnet turvallisuutta meidän tavoitteessamme tarjota oikea tuote ja neuvoja joka tilanteeseen.

Tervetuloa, toivottaa Staypro – valikoitu tiedostaville rakentajille ja kotinikkareille

Haluamme tietää mitä mieltä sinä olet

Anna meille palautetta vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen

Olemme käyttäneet paljon voimavaroja tyylikkään, selkeän ja helppokäyttöisen kotisivun luomiseen. Oletko sinä asiakkaana samaa mieltä vai voisimmeko tehdä jotain vielä paremmin? Haluatko antaa mielipiteesi kotisivuamme koskien? Klikkaa itsesi asiakaskyselyymme yllä olevan linkin kautta. Kysymme siellä pari kysymystä asioista, jotka ovat meille tärkeitä. Kyselyyn vastaaminen vie enintään yhden minuutin.