Bosch GWX 18V-10 SCTuotenumero: 2300027

Bosch
Kulmahiomakone
Ø 125 mm, ilman akkua ja laturia
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300027
Pienikokoinen X-LOCKilla varustettu GWX 18V-10 SC Professional -akkukulmahiomakone on entistä tehokkaampi ja kätevämpi malli 18 V:n koneluokassa. Tyhjäkäyntikierrosluku, 4.500 – 9.000 min-1. Hioma-/katkaisulaikat, Ø, 125 mm.
Prisjakt
317,60 €
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana
292,31 € -8%
Sis. ALV

Odotetaan 2.5.2024 toimittajalta

Jos haluat seurata, milloin tuotetta on jälleen varastossa, sinun on hyväksyttävä markkinointievästeet. Klikkaa tästä hallitaksesi evästeitä.
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300027
Pienikokoinen X-LOCKilla varustettu GWX 18V-10 SC Professional -akkukulmahiomakone on entistä tehokkaampi ja kätevämpi malli 18 V:n koneluokassa. Tyhjäkäyntikierrosluku, 4.500 – 9.000 min-1. Hioma-/katkaisulaikat, Ø, 125 mm.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Pienikokoinen X-LOCKilla varustettu GWX 18V-10 SC Professional -akkukulmahiomakone on entistä tehokkaampi ja kätevämpi malli 18 V:n koneluokassa. Se on harjattomalla moottorillaan ja ProCORE18V-akkuteknologiallaan yhtä tehokas kuin 1 000 W:n verkkovirtakäyttöinen kulmahiomakone. Tässä pienessä kulmahiomakoneessa on X-LOCK-kiinnitysjärjestelmä, joka mahdollistaa käyttötarvikkeen nopean ja helpon vaihdon ilman työkaluja.


Sen Bluetooth Connectivity -moduuli mahdollistaa asetusten tekemisen suoraan Toolbox-sovelluksen kautta. Käyttöliittymän avulla valitset nopeuden ja hallinnoit työkalun käyttötietoja helposti. Tämä työkalu sopii metallin, kiven ja betonin leikkaus- ja hiontatöihin. Siihen voi liittää pölynpoistovarusteet GDE 125 EA-T Professional ja GDE 115 / 125 FC-T Professional sekä kaikki Bosch Professional 18 V:n akut ja latauslaitteet (Flexible Power System).


GWX 18V-10 SC Professional on varustettu myös Bluetooth Connectivity -ominaisuudella, käyttöliittymällä, Drop Controlilla, X-Brake -toiminnolla ja KickBack Controlilla.


X-LOCK on ultimaalinen vaihdejärjestelmä kulmahiomakoneisiin

X-LOCK on uusi 2-osainen vaihteisto kulmahiomakoneen lisävarusteiden vaihtamiseen vain yhdellä napsautuksella. X-muotoinen liitäntä hiomapäässä ja lisälaitteessa tekevät asennuksesta helppoa ja kätevää. X-LOCK tekee hiontatarvikkeiden vaihtamisesta helppoa ilman osia, jotka voidaan pudottaa tai joissa tarvitaan ylimääräisiä asennustyökaluja. Lisäksi se on luotettava, koska lisävarusteita ei voi asentaa väärin innovatiivisen X-LOCK-järjestelmän ansiosta. Kuultava napsautus tarkoittaa, että tiedät aina, että lisävaruste istuu oikein koneessa ja voit aloittaa työskentelyn.


Ainutlaatuinen X-LOCK-mekanismi varmistaa, että levy on kiinnitetty työkaluun ilman laippaa, mutteria ja avainta. Kun levyä napsautetaan tiukasti, kiristysleukat lukittuvat. Lähes kaikki X-LOCK-tarvikkeet ovat yhteensopivia standardien kulmahiomakoneiden kanssa. Poikkeuksia ovat lisävarusteet, joissa on kierteitetyt kiinnittimet. Kaikki X-LOCK-langattomat kulmahiomakoneet on varustettu erittäin nopealla X-Brake-jarrutustoiminnolla. Näin varmistut, että kone on pysäytetty sekunnin pysäytyskomennosta.



Ominaisuudet
  • Harjattoman moottorin ja ProCORE18V-akkuteknologian ansiosta työkalu on yhtä tehokas kuin 1 000 W:n verkkovirtakäyttöinen kulmahiomakone
  • Nopea ja kätevä käyttötarvikkeiden vaihto ilman työkaluja X-LOCK-kiinnitysjärjestelmän avulla
  • Bluetooth Connectivity asetusten tekemiseen suoraan Toolbox-sovelluksen kautta; käyttöliittymä ilmoittaa työkalun käyttötiedot


Mukana toimitettavat tarvikkeet
  • Laikan suojus
  • Tärinävaimennettu lisäkahva
  • Bluetooth Low Energy -moduuli GCY 30-4
  • L-BOXX 136
  • 1/1 L-BOXX-sisämuotti työkalulle ja latauslaitteelle


Tekniset tiedot:  
Tyhjäkäyntikierrosluku 4500-9000 min-1
Akun jännite 18 V
Paino ilman akkua 2 kg
Hioma-/katkaisulaikat, Ø 125 mm
Kuminen hiomalautanen, Ø 125 mm

Spesifikaatiot

Volttia 18 V

Sisältää laukun Kyllä

Akku kuuluu toimitukseen Ei

EAN 3165140962452

Ladattavat tiedostot

Suosittelemme