REMS Akku-Cat 22 V VETuotenumero: 3016396

REMS
Akkupuukkosaha
ilman akkua ja laturia
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3016396
Akkupuukkosaha, jossa Vario-elektroniikka (VE), vapaalla kädellä sahaamiseen. Koneessa on lapiokahva, huoltovapaa, vesi- ja pölysuojattu heilurimekanismi, monipuolinen neulalaakeroitu kampiakseli (ANC), tehokas elliptinen heiluriliike, tehokas akkukäyttöinen moottori 21,6 V ja turvakytkin.
Prisjakt
960,30 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 9-14 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3016396
Akkupuukkosaha, jossa Vario-elektroniikka (VE), vapaalla kädellä sahaamiseen. Koneessa on lapiokahva, huoltovapaa, vesi- ja pölysuojattu heilurimekanismi, monipuolinen neulalaakeroitu kampiakseli (ANC), tehokas elliptinen heiluriliike, tehokas akkukäyttöinen moottori 21,6 V ja turvakytkin.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Akkupuukkosaha, jossa Vario-elektroniikka (VE), vapaalla kädellä sahaamiseen. Koneessa on lapiokahva, huoltovapaa, vesi- ja pölysuojattu heilurimekanismi, monipuolinen neulalaakeroitu kampiakseli (ANC), tehokas elliptinen heiluriliike, tehokas akkukäyttöinen moottori 21,6 V ja turvakytkin. Akku- ja verkkovirtakäyttöinen (akku ja verkkovirtasovitin eivät sisälly toimitukseen). Soveltuu eri materiaalien sahaamiseen, mm. teräsputket, puu, naulainen puu, kuormalavat, metalli, ruostumaton teräs, valurauta, kevytbetoni, kipsilevy, hohkakivi ja tiili.

Koneen tilan valvonta, konetta liian suurelta virralta suojaava ylikuormitussuoja, ylikuumenemissuoja, joka valvoo moottorin lämpötilaa (NTC), ja akun varaustilan elektroninen valvonta 2-värisellä vihreällä/punaisella LED-valolla. Vakaa nelikulmainen vipu, joka on valmistettu massiivisesta karkaistusta erikoisteräksestä, tarkka neulalaakerointi kuormitussuunnassa, ohjaus joka puolelta koko sahausliikkeen pituudelta, kiertymätön, suora sahaus vaativissakin kohteissa. Tehokas elliptinen heiluriliike sahanterän pystysuuntaisen liikkeen suunnassa takaa tehokkaan ja nopean sahauksen sekä erinomaisen lastunpoiston ja sahanterien pitkän käyttöiän. Neulalaakeroitu ja kiinteästi säädetty elliptinen heiluriliike varmistavat jatkuvan ja tehokkaan sahauksen myös äärimmäisessä kuormituksessa, esimerkiksi teräsputkia sahattaessa.
  • Voidaan käyttää kaikkialla, käsivaralta, päänkorkeuden yläpuolella, kapeissa kulmissa, seinänviertä pitkin
  • Ergonomiset, liukumattomat, lämpöä eristävät Softigrip-pinnoitteet, tehokas syöttö
  • Kääntyvä turvakenkä sahan turvallista hallintaa varten
  • Erityinen silikonitiiviste, jossa on hyvä liukukyky, suojaa käyttömekanismia vedeltä ja pölyltä
  • Portaaton elektroninen nopeudensäädin (kaasuanturikytkin) 0–1900 min-1
  • Koneen tilan valvonta: ylikuormitussuoja, lämpötilan valvonta, varaustilan tarkistus
  • Käyttölämpötila-alue - 10 – + 60 °C
  • Suuri akkuteho, ei muisti-ilmiötä
  • Yleismallinen sahanterän kiinnitys kaikkien sahanterien kiinnittämiseen, yksi- tai kaksiteräisellä kielekkeellä, ilman pidikkeen vaihtamista tai siirtämistä

Toimituksen sisältö

  • Yleismallinen sahanteräkiinnitys
  • 1 x kuusiokoloavain
  • 1 x REMS-yleissahanterä 150-1,8/2,5
  • 1 x säilytyslaatikko
Tekniset tiedot 
VirtalähdeAkku tai verkkovirtasovitin
Akun jännite21,6 V
Paino akun kanssa3,1 kg
REMS-tuotenumero560010R22

Spesifikaatiot

Volttia 22 V

Sisältää laukun Kyllä

Akku kuuluu toimitukseen Ei

EAN 4039976167871

Ladattavat tiedostot

Suosittelemme