Festool RTS 400 REQ-PlusTuotenumero: 1122982

Festool
Tasohiomakone
250 W
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1122982
Taso-, kärki- ja epäkeskohiomakone ovat uskomattoman käteviä työkaluja mitä erilaisimpiin tehtäviin. Ne ovat kompaktinkokoisia ja kevyitä (paino vain 1,2 kg)
Prisjakt
599,70 €
Sis. ALV
Ei tilattavissa tällä hetkellä
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1122982
Taso-, kärki- ja epäkeskohiomakone ovat uskomattoman käteviä työkaluja mitä erilaisimpiin tehtäviin. Ne ovat kompaktinkokoisia ja kevyitä (paino vain 1,2 kg)

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Festool RTS 400 REQ-Plus on tasohiomakone.Taso-, kärki- ja epäkeskohiomakone ovat uskomattoman käteviä työkaluja mitä erilaisimpiin tehtäviin. Ne ovat kompaktinkokoisia ja kevyitä (paino vain 1,2 kg). Uudet mallit on varustettu MMC-säätöelektroniikalla, joka takaa tasaisen kierrosluvun ja jopa 25 % suuremman työstötehon. Lyömättömiin etuihin kuuluvat myös monet loppuunmietityt yksityiskohdat: esimerkiksi pölyttömään työskentelyn mahdollistava Longlife-pölypussi, miellyttävän pehmeä kädensija ja jälkitöitä vähentävä PROTECTOR-reunasuoja. Uuden sukupolven, kompaktinkokoiset hiomakoneet – RTS, DTS, ETS – uudistettu ulkonäöltään, käyttötuntumaltaan ja jopa -ääneltään.
  • Vaivatonta työskentelyä: erittäin tasaisen painonjaon takaava kompakti ja kevyt malli, jonka paino on vain 1,2 kg
  • Työstä pintaa jopa 25 % tehokkaammin: MMC-säätöelektroniikka välittää 250 W:n tehon suoraan työstöpinnalle
  • Terveellinen työskentely ja vähemmän jälkitöitä: järjestelmäimurin tai Longlife-pölynkeruupussin sekä PROTECTOR-suojan kanssa ikkunaraamien, kehysten ja ovipeilien tarkkaan hiontaan
  • Pitkäkestoiseen käyttöön: tyhjennettävä, uudelleenkäytettävä Longlife-pölynkeruupussi on valmistettu erittäin pitkäikäisestä polyesterikankaasta
  • Luotettava pölynpoisto CLEANTEC-liitosjärjestelmällä: bajonettikiinnitys yhdistää imuletkun liitosmuhvin sähkötyökalun poistoimuliitäntään varmasti ja nopeasti. Myös liitoksen irrotus onnistuu nopeasti. Tämä kiinnitys estää luotettavasti liitoksen tahattoman irtoamisen

Toimituksen sisältö

  • Festool PROTECTOR-reunasuojain
  • Longlife-pölypussi
  • Stickfix hiomatalla 80x130 mm
  • Systainer SYS M 187
Tekniset tiedot:
Ottoteho250 W
Kuormittamaton kierrosluku6000 - 12000 min⁻¹
Työstöiskuja12000 - 24000 min⁻¹
Hiomaisku2 mm
Vaihdettava hiomatalla80 x 130 mm
Pölynpoistoliitäntä Ø27 mm
Paino1.2 kg

Spesifikaatiot

Wattia 250 W

EAN 4014549357231

Takuu

Festool all-inclusive-takuu kattaa seuraavat palvelut:

Ilmainen korjauspalvelu 3 vuotta
Ilmainen koneiden korjauspalvelu – myös akut, laturit ja kulutusosat.

3 vuoden varkausvakuutus
Jos työkalusi varastetaan 3 vuoden kuluessa ostamisesta, Festool tarjoaa sinulle uuden työkalun 100 euron (+ alv) omavastuuhinnalla.

Tyytyväisyystakuu
Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin 15 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, palautat vain vähän käytetyn koneen ja kaikki alkuperäispakkauksessa olleet tarvikkeet.

10 vuoden varaosien saatavuustakuu
Festool pitää varastossa kaikkia varaosia vähintään 10 vuoden ajan koneen tuotannon päättymisen jälkeen. Ellei varaosaa kuitenkaan löydy, saat tilalle uuden vastaavan koneen veloituksetta.

Haluatko käyttöösi neljä ilmaista SERVICE all-inclusive -huoltopalvelua? Sinun tarvitsee vain rekisteröidä työkalu 30 päivän kuluessa ostamisesta. Rekisteröi työkalusi tästä.

Suosittelemme