Festool

Festool on perustettu vuonna 1925 Saksassa nimellä Festo. Sen perustivat Albert Fexer ja Gottlieb Stoll. Festoolin tavoitteena on saavuttaa identtinen laatu "Made in Germany" standardin mukaisesti sen jokaisessa tuotantolaitoksessa. Nykyisin 80 % heidän tuotteistaan valmistetaan Saksassa.Lue lisää
  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
1386 tuotetta
Festool on perustettu vuonna 1925 Saksassa nimellä Festo. Sen perustivat Albert Fexer ja Gottlieb Stoll. Festoolin tavoitteena on saavuttaa identtinen laatu "Made in Germany" standardin mukaisesti sen jokaisessa tuotantolaitoksessa. Nykyisin 80 % heidän tuotteistaan valmistetaan Saksassa.

Festoolin ensimmäisiä tuotteita olivat liikuteltava ketjusaha, siirrettävä käsipyörösaha, ketjuremmi ja pyörösaha. 1930- ja 1940-luvuilla pyöröhiomakoneet olivat Festoolin myydyimpiä tuotteita heidän omalla patentoidulla ulospuhalluksellansa. Vuonna 1962 markkinoille tuli ohjainkiskojen ensimmäinen sukupolvi.

Vuosien varrella Festool on laajentunut maailmanlaajuisesti. Nykyisin Festool on erikoistunut puusepäntöihin ja kaikkeen muuhun, joka liittyy puunkäsittelyyn. Tämä sisältää sahat, leikkurit, hiomakoneet, höylät ja pölynimurit. Muita suosittuja tuotekategorioita ovat rakentaminen, maalaus, remontointi ja autoteollisuus. Festoolin ammattimaisilla työkaluilla voit rakentaa puutaloja, kattoja, portaita ja julkisivuja, jotka kestävät pitkään.

Stayprolta löydät laajan valikoiman Festoolin tuotteita, kuten pyörösahoja, pölynimureita, poria, ruuvimeisseleitä, jiirisahoja, radioita, hiomakoneita, lamellileikkureita, kulmahiomakoneita, pöytäsahoja ja paljon muuta. Tämän lisäksi meillä on myös laaja valikoima lisävarusteita, kuten ohjainkiskoja, säilytyslaatikoita ja latureita.