REMS Picus S1 Set Simplex 2Tuotenumero: 3016040

REMS
Timanttiporakone
poraustelineellä, 1800W
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3016040
Kompakti ja kätevä työkalu keernaporaukseen, esim. betoni, teräsbetoni, kaikenlaiset muuraukset, luonnonkivi, asfaltti, kaikenlaiset lattiamassat. Kuiva- ja märkäporaus käsin tai poraustelineellä.
Prisjakt
3 554,90 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 9-16 päivää toimittajalta

30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3016040
Kompakti ja kätevä työkalu keernaporaukseen, esim. betoni, teräsbetoni, kaikenlaiset muuraukset, luonnonkivi, asfaltti, kaikenlaiset lattiamassat. Kuiva- ja märkäporaus käsin tai poraustelineellä.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Kompakti ja kätevä työkalu keernaporaukseen, esim. betoni, teräsbetoni, kaikenlaiset muuraukset, luonnonkivi, asfaltti, kaikenlaiset lattiamassat. Kuiva- ja märkäporaus käsin tai poraustelineellä. Asennustöihin ja teollisuuteen. Betoni, teräsbetoni Ø102 (132) mm:iin asti. Muuraus ja muut Ø162 mm:iin asti. REMS Picus S1 – keernaporaus talttauksen sijaan. Yksinkertainen, nopea, tärinätön. 1 järjestelmä – 4 toimintoa. Täydellinen asentajalle.

Yleiskäyttö
Yleiskone kuiva- ja märkäporaukseen, käsin tai poraustelineellä. Voidaan käyttää missä tahansa, kapeassa kulmassa, seinän vierellä. Monille materiaaleille. Putkien ja kaapelien läpivienteihin, ilmanvaihtokanaviin, tarkistuskeernaporaukseen.

REMS Simplex 2
Kestävä, kätevä porausteline jopa Ø200 mm:n poraukseen. Porapylväs, joka kestää taivutusta ja vääntöä, 4-särmäinen tarkkuusteräsputki, karkaistu, erittäin pienellä toleranssilla, tärinätön syöttökelkan ohjaus. Tukeva porapylvään ohjausjalka ja 2-kertainen ruuvaus, suuri jäykkyys porattaessa. Teräsprofiilijalka. Neljä säätöruuvia epätasaisuuksien säätöön tarkkaa asennusta varten. Kiinnityslevy koneille, kiinnityskaula Ø60 mm. Syöttökelkan ohjaus säädettävillä ja esikuormitetuilla muoviliukulaakereilla kaikilta puolilta. Tarkka syöttö takaa helpon, tärinättömän porauksen ja tarkan syötön. Suuri syöttöpaine ja pitkä poranterän käyttöikä. Syöttökelkkaan integroitu libelli poraustelineen tarkkaa tasausta varten. Syöttökelkan lukitus helpottaa poranterien asennusta ja turvallista kuljetusta. Tukeva asennuslevy, vääntöjäykkä, Ø60 mm:n kiinnityskaulalla varustettujen koneiden kiinnitykseen. Voimia siirtävä ja hammaspyörämekanismi, ergonomisesti suunniteltu syöttövipu, joka voidaan sijoittaa syöttökelkan molemmille puolille.
Tekniset tiedot 
Mitat maks. Ø102mm (132mm)
Teho1800W
Mallijalustalla
REMS-tuotenumero180032R220

Spesifikaatiot

Wattia 1800 W

Porauskapasiteetti betoni 132 mm

Sisältää laukun Kyllä

Porauskapasiteetti tiili 162 mm

EAN 4039976110990

Ladattavat tiedostot

Suosittelemme