Bosch Best for Metal + InoxTuotenumero: 2300186

Bosch
Hiomalaikka
X-LOCK
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300186
X-LOCK R780 Best for Metal and Inox -kuitulevyllä on erittäin suuri aineenpoistonopeus hiottaessa metallipintoja ja ruostumattomia teräspintoja.
Prisjakt
1.20 €
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
125 mm K100
Lähetetään 8-12 päivän sisällä
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300186
X-LOCK R780 Best for Metal and Inox -kuitulevyllä on erittäin suuri aineenpoistonopeus hiottaessa metallipintoja ja ruostumattomia teräspintoja.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

X-LOCK R780 Best for Metal and Inox -kuitulevyllä on erittäin suuri aineenpoistonopeus hiottaessa metallipintoja ja ruostumattomia teräspintoja. Itseteroittuva karkean keramiikan tekniikka pitää leikkuureunat terävinä hionnan aikana, joten karkearakeisen aineen poisto pysyy nopeana, hienorakeisen pinnan laatu tasaisen hyvänä, eikä levy kulu. Levyn pinnoitteessa on jäähdyttävää ainetta, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti sekä ruostumattomalle että pehmeälle teräkselle. Vulkaanikuituinen taustamateriaali varmistaa vakaan toiminnan hionnan aikana. X-LOCK-hiomalevyt sopivat myös tavallisiin kulmahiomakoneisiin. X-LOCK-pikalukitusjärjestelmän ansiosta kuituhiomalevyjen vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Laikat voidaan kiinnittää X-LOCK-hiomalautaseen tai tavalliseen kumiseen hiomalautaseen.


X-LOCK on ultimaalinen vaihdejärjestelmä kulmahiomakoneisiin

X-LOCK on uusi 2-osainen vaihteisto kulmahiomakoneen lisävarusteiden vaihtamiseen vain yhdellä napsautuksella. X-muotoinen liitäntä hiomapäässä ja lisälaitteessa tekevät asennuksesta helppoa ja kätevää. X-LOCK tekee hiontatarvikkeiden vaihtamisesta helppoa ilman osia, jotka voidaan pudottaa tai joissa tarvitaan ylimääräisiä asennustyökaluja. Lisäksi se on luotettava, koska lisävarusteita ei voi asentaa väärin innovatiivisen X-LOCK-järjestelmän ansiosta. Kuultava napsautus tarkoittaa, että tiedät aina, että lisävaruste istuu oikein koneessa ja voit aloittaa työskentelyn.


Ainutlaatuinen X-LOCK-mekanismi varmistaa, että levy on kiinnitetty työkaluun ilman laippaa, mutteria ja avainta. Kun levyä napsautetaan tiukasti, kiristysleukat lukittuvat. Lähes kaikki X-LOCK-tarvikkeet ovat yhteensopivia standardien kulmahiomakoneiden kanssa. Poikkeuksia ovat lisävarusteet, joissa on kierteitetyt kiinnittimet. Kaikki X-LOCK-langattomat kulmahiomakoneet on varustettu erittäin nopealla X-Brake-jarrutustoiminnolla. Näin varmistut, että kone on pysäytetty sekunnin pysäytyskomennosta.


Ominaisuudet
  • Itseteroittuva keraaminen raeteknologia poistaa hiontamateriaalia nopeasti karkealla raekoolla ja tuottaa tasaisen laadukkaan pinnan pienellä raekoolla
  • Pinnoitteessa on jäähdyttävää ainetta, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti ruostumattomalle sekä pehmeälle teräkselle
  • Vulkaanikuituinen taustamateriaali varmistaa vakaan toiminnan hionnan aikana


Tekniset tiedot:  
Laikan halkaisija 125 mm
Reiän halkaisija 22,23 mm
Karkeus 100

Spesifikaatiot

EAN 3165140960311

Suosittelemme