Bosch Expert for Inox + MetalTuotenumero: 2300065

Bosch
Katkaisulaikka
X-LOCK
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300065
Expert for Inox and Metal -katkaisulaikka takaa tehokkaan leikkuun mahdollisimman turvallisesti.
2.41 €
1.26 € -47%
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
115 × 1 × 22,23 mm
4 kpl varastossa | Lähetetään ma 27. syyskuuta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300065
Expert for Inox and Metal -katkaisulaikka takaa tehokkaan leikkuun mahdollisimman turvallisesti.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

X-LOCK Expert for Inox and Metal -katkaisulaikka takaa tehokkaan ruostumattoman teräksen ja metallin leikkuun mahdollisimman turvallisesti. Laikka on valmistettu ensiluokkaisesta alumiinioksidista. Siinä on funktionaalisia täyte- ja lisäaineita, jotka vähentävät lämmönkehitystä leikkuun aikana. Tämä mahdollistaa laadukkaat tulokset työstöpinnassa ja laikan suorituskyvyn säilymisen pitkään. Tämän lisäksi laikka ei sisällä rauta- tai rikkitäyteaineita eikä kloorattuja täyteaineita. Tarkkaan valmistettu lasikuituverkko takaa parhaan mahdollisen työturvallisuuden. X-LOCK-katkaisulaikat sopivat myös tavallisiin kulmahiomakoneisiin. X-LOCK-pikalukitusjärjestelmän ansiosta katkaisulaikkojen vaihtaminen on helppoa ja nopeaa.


X-LOCK on ultimaalinen vaihdejärjestelmä kulmahiomakoneisiin

X-LOCK on uusi 2-osainen vaihteisto kulmahiomakoneen lisävarusteiden vaihtamiseen vain yhdellä napsautuksella. X-muotoinen liitäntä hiomapäässä ja lisälaitteessa tekevät asennuksesta helppoa ja kätevää. X-LOCK tekee hiontatarvikkeiden vaihtamisesta helppoa ilman osia, jotka voidaan pudottaa tai joissa tarvitaan ylimääräisiä asennustyökaluja. Lisäksi se on luotettava, koska lisävarusteita ei voi asentaa väärin innovatiivisen X-LOCK-järjestelmän ansiosta. Kuultava napsautus tarkoittaa, että tiedät aina, että lisävaruste istuu oikein koneessa ja voit aloittaa työskentelyn.


Ainutlaatuinen X-LOCK-mekanismi varmistaa, että levy on kiinnitetty työkaluun ilman laippaa, mutteria ja avainta. Kun levyä napsautetaan tiukasti, kiristysleukat lukittuvat. Lähes kaikki X-LOCK-tarvikkeet ovat yhteensopivia standardien kulmahiomakoneiden kanssa. Poikkeuksia ovat lisävarusteet, joissa on kierteitetyt kiinnittimet. Kaikki X-LOCK-langattomat kulmahiomakoneet on varustettu erittäin nopealla X-Brake-jarrutustoiminnolla. Näin varmistut, että kone on pysäytetty sekunnin pysäytyskomennosta.


Ominaisuudet
  • Huippuluokkainen alumiinioksidilaikka sekä funktionaaliset täyte- ja lisäaineet vähentävät lämpöä
  • Ei rauta- tai rikkitäyteaineita eikä kloorattuja täyteaineita
  • Tarkasti valmistettu lasikuituverkko varmistaa erinomaisen vakauden ja turvallisuuden leikkuun aikana


Tekniset tiedot:  
Erittely AS 60 T INOX BF
Halkaisija 115 mm
Reiän halkaisijar 22,23 mm
Paksuus 1,0 mm

Tekniset tiedot

EAN 3165140947534

Suosittelemme