Bosch Standard for InoxTuotenumero: 2300058

Bosch
Katkaisulaikka
X-LOCK
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300058
X-LOCK Standard for Inox -katkaisulaikka tuottaa tasaisen lopputuloksen leikattaessa ruostumatonta terästä.
Prisjakt
1,30 €
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
125 × 1 × 22,23 mm
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300058
X-LOCK Standard for Inox -katkaisulaikka tuottaa tasaisen lopputuloksen leikattaessa ruostumatonta terästä.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Bosch X-LOCK Standard for Inox -katkaisulaikka tuottaa tasaisen lopputuloksen leikattaessa ruostumatonta terästä. Terän ohut reuna tekee leikkuusta sujuvaa ja helppoa. Tämän lisäksi laikka ei sisällä rauta- tai rikkitäyteaineita eikä kloorattuja täyteaineita. Bosch-katkaisulaikat vastaavat turvallisuusvaatimusrajoituksia, kuten EN 12413 -vaatimuksia. X-LOCK-katkaisulaikat sopivat myös tavallisiin kulmahiomakoneisiin. X-LOCK-pikalukitusjärjestelmän ansiosta katkaisulaikkojen vaihtaminen on helppoa ja nopeaa.


X-LOCK on ultimaalinen vaihdejärjestelmä kulmahiomakoneisiin

X-LOCK on uusi 2-osainen vaihteisto kulmahiomakoneen lisävarusteiden vaihtamiseen vain yhdellä napsautuksella. X-muotoinen liitäntä hiomapäässä ja lisälaitteessa tekevät asennuksesta helppoa ja kätevää. X-LOCK tekee hiontatarvikkeiden vaihtamisesta helppoa ilman osia, jotka voidaan pudottaa tai joissa tarvitaan ylimääräisiä asennustyökaluja. Lisäksi se on luotettava, koska lisävarusteita ei voi asentaa väärin innovatiivisen X-LOCK-järjestelmän ansiosta. Kuultava napsautus tarkoittaa, että tiedät aina, että lisävaruste istuu oikein koneessa ja voit aloittaa työskentelyn.


Ainutlaatuinen X-LOCK-mekanismi varmistaa, että levy on kiinnitetty työkaluun ilman laippaa, mutteria ja avainta. Kun levyä napsautetaan tiukasti, kiristysleukat lukittuvat. Lähes kaikki X-LOCK-tarvikkeet ovat yhteensopivia standardien kulmahiomakoneiden kanssa. Poikkeuksia ovat lisävarusteet, joissa on kierteitetyt kiinnittimet. Kaikki X-LOCK-langattomat kulmahiomakoneet on varustettu erittäin nopealla X-Brake-jarrutustoiminnolla. Näin varmistut, että kone on pysäytetty sekunnin pysäytyskomennosta.


Ominaisuudet
  • Terän ohut reuna tekee leikkuusta sujuvaa ja helppoa
  • Laikassa ei ole rauta-, rikki- tai klooripitoisia täyteaineita
  • Bosch-katkaisulaikat vastaavat turvallisuusvaatimusrajoituksia, kuten EN 12413 -vaatimuksia


Tekniset tiedot:  
Erittely WA 60 T BF
Halkaisija 125 mm
Reiän halkaisijar 22,23 mm
Paksuus 1,0 mm

Spesifikaatiot

EAN 3165140947527

Suosittelemme