Grohe Vitalio Comfort 100 26096000Tuotenumero: 3130720

Grohe
Suihkusetti
kromi
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3130720
Grohe Vitalio Comfort 100 on moderni suihkusetti useilla käytännöllisillä toiminnoilla. Käsisuihkussa kolme erilaista suihkutyyppiä: Rain O2, Rain ja Massage.
Prisjakt
111,00 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 9-15 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3130720
Grohe Vitalio Comfort 100 on moderni suihkusetti useilla käytännöllisillä toiminnoilla. Käsisuihkussa kolme erilaista suihkutyyppiä: Rain O2, Rain ja Massage.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Grohe Vitalio Comfort 100 on moderni suihkusetti useilla käytännöllisillä toiminnoilla. Käsisuihkussa kolme erilaista suihkutyyppiä: Rain O2, Rain ja Massage. GROHE DreamSpray -teknologia takaa tasaisen ja tehokkaan virtauksen, kun taas GROHE EcoJoy auttaa säästämään vettä jopa 50 %. Virtauksenrajoittimella 9,5 l/min. Twistfree-suihkuletku, joka ei mene kierteelle. Käsisuihkussa ShockProof-silikonirengas, joka ehkäisee vaurioita käsisuihkun pudotessa. SpeedClean-kalkinestojärjestelmä, Inner WaterGuide ja kromattu GROHE StarLight -pinnoite lisäävät kestävyyttä.

Grohe StarLight -kromipinta antaa tuotteelle kiiltävän ulkonäön ja auttaa pidentämään käyttöikää ja suojaamaan kulumiselta.

Grohe FastFixation System mahdollistaa nopeamman ja helpomman asennuksen Grohen innovatiivisten kiinnitysratkaisujen ansiosta.

Grohe SpeedClean -kalkinpoistojärjestelmä helpottaa tuotteen puhdistamista kalkilta ja muulta lialta, joka voi heikentää veden virtaamaa. GROHE SpeedClean -teknologialla varustetuissa suihkupäissä on korkealaatuisesta silikonimateriaalista valmistetut suuttimet. Pyyhi suutin sormillasi kalkin poistamiseksi ja tasaisen veden virtauksen saamiseksi.

Grohe QuickFix -järjestelmä sisältää Grohen räätälöidyn QuickTool-asennustyökalun , jota käytetään erityyppisten hanojen asentamiseen. Järjestelmä sisältää kaiken asennukseen tarvittavan, mukaan lukien käyttö-oppaan.
  • GROHE QuickFix mahdollistaa helpon ja sujuvan asennuksen
  • Grohe FastFixation (sovitettavissa olemassa oleviin porausreikiin)
  • Soveltuu läpivirtauslämmittimiin

Toimituksen sisältö

  • 1 kpl Vitalio Comfort -käsisuihku 100
  • 1 kpl suihkutanko (600 mm)
  • 1 kpl GROHE EasyReach -hylly
  • 1 kpl suihkuletku Vitalioflex (1750 mm)
Tekniset tiedot 
Suihkuletkun pituus1.75 m
Suihkutangon pituus600 mm
Halkaisija100 m
VäriKromi

Spesifikaatiot

Valittava suihkutyyppi Kyllä

Suihkuletkun pituus 1750 mm

Väri Kromi

Sekoitin Ei

Sarja Grohe Vitalio

Asennustyyppi Penkki

EAN 4005176969041

Suosittelemme