Suihkut

Suihku on paikka, jossa voit pestä sekä hiukset että kehon. Staypro tarjoaa laajan valikoiman suihkuja moniin erilaisiin kohteisiin.
  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
400 tuotetta
Aiheeseen liittyviä artikkeleita:
Suihku on paikka, jossa voit pestä sekä hiukset että kehon. Staypro tarjoaa laajan valikoiman suihkuja moniin erilaisiin kohteisiin.

Suihkut kaikenlaisiin tarpeisiin
Suihkun voidaan katsoa olevan kodin pakollinen varuste, mutta tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja, joiden ansiosta suihku voi olla paljon tätä enemmän. Meiltä saat esimerkiksi kaikenlaiset käsisuihkut 1-toimisista 5-toimisiin, joiden avulla saat parhaan hyödyn irti suihkustasi. Jotta suihku sopisi muuhun kylpyhuoneeseen, valikoimissamme on valkoisia, kromattuja tai metallisia suihkusarjoja, suihkuletkuja ja käsisuihkuja.

Voiko hanan asentaa itse?
Hanan voi asentaa tai irrottaa itse. Suihkun asentamisen tai korjaamisen yhteydessä on tärkeää pitää mielessä, että kylpyhuone on märkä tila. Jos et ole täysin varma, miten kylpyhuoneremontti pitää tehdä, suosittelemme ottamaan yhteyttä putkimieheen saadaksesi apua tai varmistaaksesi, että märkätilojen asennukset suoritetaan oikein. Suihkun asennuksen yhteydessä on myös tärkeää huomioida lattian kaltevuus, käytössä oleva kosteussuoja sekä sähköturvallisuus. Suihkusekoittimen asennuksen yhteydessä tavallista on, että helojen väli on kiinteä, mikä on hyvä huomioida hankkiessasi uutta sekoitinta. Sekoittimeen ja sieltä pois johtavien putkien välistä etäisyyttä kutsutaan cc-mitaksi, joka mitataan millimetreinä toisen reiän keskeltä toisen keskelle. Jos suihku on vaihdettava uuteen, vaihdon pitäisi sujua mahdollisimman helposti. Siksi valikoimissamme on vakiomallisia termostaattisekoittimia, joiden cc-mitta on esimerkiksi 160 cc, 150 cc ja 40 cc. Muista tarkistaa vanhan sekoittimen cc-mitta, jotta myös uuden sekoittimen cc-mitta on oikea.

Huolella valittu valikoima
Jos haluat hankkia osia esimerkiksi suihkuseinien, suihkukynnyksen tai suihkuhyllyjen asentamista varten, Stayprolla on laaja valikoima kaikenlaisia suihkutarvikkeita.

Staypron valikoimiin kuuluvat muun muassa suihkuovet, suihkukulmat, suihkukaapit, suihkusarjat, suihkuletkut, suihkuseinät, käsisuihkut, hätäsuihkut, kattosuihkusarjat ja pesuallassuihkut johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Oras, Hansgrohe, Grohe, Mora, FM Mattsson, Arrow, Gustavsberg, Adora ja Ifö.