Pesualtaat

Pesuallasta käytetään paljon päivittäin, joten sen on oltava siisti, toimiva ja kestävä. Staypro tarjoaa laajan valikoiman pesualtaita useilta eri tuotemerkeiltä.
  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
167 tuotetta
Pesuallasta käytetään paljon päivittäin, joten sen on oltava siisti, toimiva ja kestävä. Staypro tarjoaa laajan valikoiman pesualtaita useilta eri tuotemerkeiltä.

Pesualtaat eri käyttötarpeisiin
Pesuallas voidaan valmistaa muun muassa ruostumattomasta teräksestä, posliinista, keramiikasta, MIRANIT-komposiittimateriaalista tai lasikuituvahvisteisesta iskunkestävästä muovista. Monissa pesualtaissa on laskutaso, hananreikä ja sekoitin sekä pohjaventtiili, ja joissakin on myös ylivuotokanava. Seinään kiinnitettävät pesualtaat ovat yleisiä, mutta tarjolla on myös vapaasti seisovia pesualtaita sekä kylpyhuonekaappiin integroitavia pesualtaita sekä esimerkiksi työtasoon asennettavia altaita. Kotona tai työpaikalla voi olla järkevää asentaa kaksoisallas tai rivipesuallas, jolloin useampi käyttäjä mahtuu pesemään käsiä yhtäaikaisesti. Varmistaaksesi, että työpaikka sopii kaikille, voi olla sopivaa asentaa myös pesualas, joka on mukautettu pyörätuolia käyttäville.

Jos valitset pesualtaan, johon ei sisälly hanaa, on tärkeää varmistaa, että ostamasi uusi hana sopii juuri kyseiseen pesualtaaseen.

Mitä pitäisi ottaa huomioon pesualtaan asennuksen yhteydessä?
Pesuallas asennetaan yleensä siten, että pesualtaan yläreuna on 85–87 cm:n korkeudella. Kun asennat seinään kiinnitettävää pesuallasta, johon ei kuulu hanaa, on suositeltavaa asentaa hana ennen pesualtaan asennusta. Näin varmistetaan, että asennus sujuu helposti ja oikein. Varmistaaksesi, että sinulla on kaikki, mitä tarvitset pesualtaasi asennukseen, vieraile pesualtaiden tarvikekategoriassamme tai osta pesuallaspaketti, niin tiedät, että kaikki tarvitsemasi sisältyy toimitukseen. Ennen kuin teet muutoksia kylpyhuoneeseesi tai asennat uuden pesualtaan, sinulla on oltava joko hyvät ennakkotiedot tai vastaavasti voit ottaa yhteyttä putkimieheen varmistaaksesi, että märkätilojen asennuksia koskevia sääntöjä noudatetaan.

Huolella valittu valikoima
Staypron valikoimissa on mm. pesuallaspaketteja, allastarvikkeita, pesualtaita ja käsialtaita johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Franke, Ifö, Gustavsberg, IDO, Svedbergs, Duravit, Mora, Jafo ym.