eeese MarkTuotenumero: 2920271

eeese
Ilmankuivain
2,5 L
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920271
Ilmankuivain, joka voi soveltuu jopa 40 m2:n huoneisiin. Voidaan käyttää koko talossa ja se sopii erityisen hyvin tehokkaaseen kosteudenpoistoon alhaisissa lämpötiloissa. Ilmankuivaajaa voidaan siksi käyttää esim. kellarissa, autotallissa, asuntovaunussa tai veneessä.
Prisjakt
294,50 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 9-14 päivää toimittajalta

Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920271
Ilmankuivain, joka voi soveltuu jopa 40 m2:n huoneisiin. Voidaan käyttää koko talossa ja se sopii erityisen hyvin tehokkaaseen kosteudenpoistoon alhaisissa lämpötiloissa. Ilmankuivaajaa voidaan siksi käyttää esim. kellarissa, autotallissa, asuntovaunussa tai veneessä.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Eeese Mark ilmankuivainta voi mainiosti käyttää esim. kellarissa, veneessä, autotallissa tai matkailuautossa. Perinteisten ilmankuivainten tehokkuus laskee huomattavasti, kun ilman lämpötila alittaa 15°C mutta Mark jatkaa tehokasta kosteudenpoistoa aina 0 asteeseen saakka.

Adsorptiolla toimiva ilmankuivain
Mark imee kosteuden ilmasta adsorptioteknolgialla. Sen vuoksi kone on yhä yhtä tehokas vaikka se työskentelisikin viileissä tiloissa. Voit siksi hyvinkin käyttää Markia veneessä, matkailuautossa, kellarissa tai talon muissa tiloissa, joissa on ajoittain viileää ja joihin syntyy kondenssivettä. Markilmankuivaimen tehokkuus alhaisissa lämpötiloissa vastaa itse asiassa huomattavasti voimakkaampien, kompressorilla toimivien ilmankuivainten tehokkuutta.

Markin ulostuloilma on lisäksi lämmitettyä, mikä auttaa nostamaan huoneen lämpötilaa. Mark-ilmankuivaimessa on sisään rakennetut kantokahvat ja koska siinä ei ole sisään rakennettua kompressoria, se on mukavan kevyt. Siksi sen käsittely on vaivatonta. Kun vesisäilö on täynnä ilmankuivain sammuu automaattisesti. Siihen voi vaihtoehtoisesti liittää poistoletkun suoraan viemäriin menevän poistoletkun.

Ilmankuivain, joka kuivattaa pyykkiä nopeammin
Sen alhainen melutaso on vain 38 dB alimmalla puolalla ja näin ilmankuivain voi helposti työskennellä häiritsemättä sinua. Siinä ei ole meluisaa kompressoria ja kuulet vain ilmankuivaimen läpi kulkevan ilman äänen. Laite soveltuu käytettäväksi jopa 40 m2 tiloissa. Se on siten pieni mutta tehokas kone, jossa on lisäksi kätevä vaatteidenkuivatustoiminto. Kun käytät sitä kuivatushuoneessa, pyykkisi kuivuu nopeammin. Voit lisäksi käynnistää keinutoiminnon, jolloin pyykkisi kuivuu vielä nopeammin. Tämä rasittaa vaatteita paljon vähemmän kuin kuivausrumpu.
  • Adsorptioteknologia – toimii erityisen tehokkaasti viileässä lämpötilassa
  • Vaatekuivaustoiminto
  • Matala äänitaso, 38 dB äänitaso vakiotasolla
  • Pestävä suodatin
  • Ajastin
  • Vesisäiliön ilmaisin kertoo, kun säiliö on täynnä
  • Sammuu automaattisesti, kun säiliö on täynnä
Tekniset tiedot:
Maks. työalue40 m2
Suositettu työalue2-40 m2
Kapasiteetti 30 °C/RH80%7 l/päivä
Virrankulutus (käyttö)650 W
Syöttövirta220-240/50-60 V/Hz
Ajastin2 / 4 / 8 h
Tuulettimen nopeus3
Äänitaso, matala38 dB(A)
Äänitaso, korkea53 dB(A)
Vesisäiliö2,5 l
Käyttölämpötila-10~50 °C
Nettopaino5,75 kg
Bruttopaino6,90 kg
Tuotteen koko (LSK)300x200x455

Spesifikaatiot

EAN 5704841025431

Arvosteluita

Suosittelemme