BAGA Soft BX1Tuotenumero: 2812612

BAGA
Kalkinpoistosuodatin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2812612
Kalkinpoistosuodatin kaappiversiona, tekee talousvedestä pehmeämpää. Suodatin vähentää veden kovuutta testatulla prosessilla eli ioninvaihtomenetelmällä.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2812612
Kalkinpoistosuodatin kaappiversiona, tekee talousvedestä pehmeämpää. Suodatin vähentää veden kovuutta testatulla prosessilla eli ioninvaihtomenetelmällä.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

BAGA Soft BX1 on kalkinpoistosuodatin kaappiversiona, tekee talousvedestä pehmeämpää. Suodatin vähentää veden kovuutta testatulla prosessilla eli ioninvaihtomenetelmällä. Suodatin uudistaa suodatinmateriaalia suolaliuoksella (NaCl), joka huuhdotaan suodattimesta tarvittaessa automaattisesti huuhteluvedellä.


Puhtaampi pyykki

Näet ja koet eron! Pyykistä tulee puhtaampaa ja pehmeämpää ja tekstiilien käyttöikä pitenee. Kun vaatteet ja muut lempitekstiilisi tuntuvat pitkään kuin uusilta, voit ostaa uusia tekstiilejä harvemmin.

Vähemmän siivottavaa

Kova vesi aiheuttaa usein erittäin kovia kalkkikertymiä esimerkiksi suihkuun, kylpyhuoneen posliinikalusteisiin ja astioihin. Pehmeämpi vesi liukenee ja estää uusien kertymien muodostumisen. Edut: Vähemmän ja helpompaa siivoamista.


Säästää ympäristöä ja rahaa

Kaikella viemäriin kaatamallasi on vaikutus ympäristöön! Pehmeämpi vesi vaatii vähemmän puhdistuskemikaaleja, shampoota, pesuaineita jne., ja siksi pehmeämmän veden ansiosta voit säästää rahaa sekä suojella samalla ympäristöä. Lisäksi pehmeä vesi vaahtoaa paremmin, joten saat lisää vaahtoa kylpyhetkiisi!


Vähemmän korjaustarvetta putkijärjestelmässä

Pehmeä vesi vähentää LVI-asennusten vaurioita ja kovan veden aiheuttamia kertymiä lämminvesivaraajassa – niin sanottua kattilakiveä. Pehmeä vesi pidentää myös astianpesukoneiden ja pyykkikoneiden käyttöikää. BAGA Softin ansiosta voit käyttää rahasi hauskempiin asioihin kuin turhanpäiväisiin korjauksiin ja suuriin energiakustannuksiin.

Tekniset tiedot:  
Liitäntä G20
Materiaali Lasikuitu

Spesifikaatiot

EAN 2812612

Suosittelemme