Bosch DIY AXT 25 DTuotenumero: 3126784

Bosch DIY
Oksasilppuri
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126784
Tehokas AXT 25 D -oksasilppuri on suunniteltu vaativiin puutarhatöihin. Silppurissa on lujatekoinen, hiiliharjaton 2 500 watin induktiomoottori nopeaan silppuamiseen.
Prisjakt
460,70 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 7-9 päivää toimittajalta

30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126784
Tehokas AXT 25 D -oksasilppuri on suunniteltu vaativiin puutarhatöihin. Silppurissa on lujatekoinen, hiiliharjaton 2 500 watin induktiomoottori nopeaan silppuamiseen.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Tehokas Bosch AXT 25 D -oksasilppuri on suunniteltu vaativiin puutarhatöihin. Silppurissa on lujatekoinen, hiiliharjaton 2 500 watin induktiomoottori nopeaan silppuamiseen. Sen sitkeästi vääntävä leikkuurumpu silppuaa jopa 40 mm:n paksuiset oksat ravinteikkaaksi kompostimateriaaliksi. Hakejätteet sopivat ihanteellisesti maan katteeksi, koska ne pitävät maaperän kosteana ja estävät rikkakasvien kasvua.

Silppurin yläosaan helposti kiinnitettävässä automaattisessa pikasyöttötorvessa on leveä syöttölapio, mikä mahdollistaa suurten jätemäärien turvallisen ja tehokkaan käsittelyn. Täyttösuppilo vetää materiaalin automaattisesti ja nopeasti leikkuujärjestelmään, joka silppuaa puutarhajätteet vaivattomasti. Syöttölapion avulla voi ohjata teräkoneistoon pehmeät tai piikikkäät puutarhajätteet. Silppurin yläosan suppilon irrottamisen jälkeen laitteen korkeus on vain 67 cm, mikä mahdollistaa kompaktin ja helpon säilytyksen.

Kätevään silppurin kokoojasäiliöön mahtuu jopa 53 litraa haketta, mikä pidentää tyhjennysvälejä ja nopeuttaa työskentelyä. Käyntiääneltään hiljainen rumpusilppuri vähentää melupäästöjä, mikä taas lisää työskentelymukavuutta.
  • Rumpuleikkurijärjestelmän leikkauskapasiteetti on 40 mm:ä, joka mahdollistaa yhdessä automaattisesti vetävän täyttösuppilon kanssa materiaalin turvallisen ja nopean silpunnan
  • Kestävä, hiiliharjaton 2 500 watin induktiomoottori erinomaisella suorituskyvyllä
  • Vähämeluinen silppuaminen rumpusilppurin hiljaisen käyntiäänen ansiosta
  • Täyttösuppilo vetää materiaalin automaattisesti ja nopeasti leikkuujärjestelmään, joka silppuaa puutarhajätteet vaivattomasti
  • Suuren älykkäästi suunnitellun kokoojasäiliön tilavuus 53 l, joten se säästää aikaa ja kompostilla käyntejä

Toimituksen sisältö

  • 1 kappale pistopuikko
  • 1 kappale kartonkirasia
Tekniset tiedot 
Moottorin teho2.500 W
LeikkuujärjestelmäJyrsinterämekanismi
Leikkuukapasiteetti, maks. Ø40 mm
Leikkuunopeus40 r/min
Kokoojasäiliö53 l
Työkalun mitat (p x l x k)707 x 388 x 965 mm
Paino31,3 kg

Spesifikaatiot

Wattia 2500 W

Tilavuus 53 l

EAN 4059952640099

Ladattavat tiedostot

Suosittelemme