Gardena EcoLine 18931-24Tuotenumero: 3126528

Gardena
Puutarhaletkusarja
20 m, G 1", 3/4"
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126528
GARDENA 13 mm (1/2") EcoLine -letku tarjoaa kaiken, mitä tarvitset ympäristöystävälliseen puutarhan kasteluun. Power Grip -profiili varmistaa vakaan liitoksen ja optimaalisen pidon puutarhaletkun ja letkuliittimen sekä sulkuliittimen välillä.
Prisjakt
89,20 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 11-13 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126528
GARDENA 13 mm (1/2") EcoLine -letku tarjoaa kaiken, mitä tarvitset ympäristöystävälliseen puutarhan kasteluun. Power Grip -profiili varmistaa vakaan liitoksen ja optimaalisen pidon puutarhaletkun ja letkuliittimen sekä sulkuliittimen välillä.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA 13 mm (1/2") EcoLine -letku tarjoaa kaiken, mitä tarvitset ympäristöystävälliseen puutarhan kasteluun. Heti käyttövalmis setti sisältää 20 m pitkän letkun sekä EcoLine-perussarjan, johon sisältyy hanaliitin adapterilla, pikaliitin, sulkuliitin ja ruiskusuutin puhdistamiseen. Letku on valmistettu TPE-muovista. Muovi on yli 65-prosenttisesti kierrätettyä materiaalia, pääasiassa kotitalousjätettä, kuten pakkauksia. Perussarjaan käytetty muovi on yli 90-prosenttisesti kierrätysmateriaalia, myös pääosin kotitalousjätettä. Kierrätysmuovin lisäksi metalliosaan on käytetty ruostumatonta terästä, joka on valmistettu yli 35-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista. Sarja ei vain näytä hyvältä, vaan se on myös pitkäikäinen laadukkaan valmistuksen ansiosta. EcoLine-letku ei sisällä ftalaatteja, eikä haitallisia aineita (< 0,1%).

Power Grip -profiili varmistaa vakaan liitoksen ja optimaalisen pidon puutarhaletkun ja letkuliittimen sekä sulkuliittimen välillä. Puutarhaletku on ketterä ja kevyt käyttää. Koska sarja on UV:n ja jäätymisen kestävä, sitä voidaan säilyttää ulkona ympäri vuoden. Vesiletkun paineenkesto on 20 baaria. Ruiskusuuttimen 2-in-1-suihku tarjoaa eri tilanteisiin sopivan suihkumuodon. Voit säätää suihkua portaattomasti puhdistustehtäviin tarkoitetun pistemäisen suihkun ja kasteluun tarkoitetun pehmeän suihkun välillä. Sarjaan kuuluvan sulkuliittimen avulla voidaan kastelulaite vaihtaa ilman, että hanaa tarvitsee välillä sulkea. Veden tulo pysähtyy, kun kastelulaite poistetaan, ja virtaa jälleen, kun uusi lisälaite on kiinnitetty. GARDENA 13 mm (1/2") EcoLine -letkusarja on kestävää kehitystä tukeva, Euroopassa valmistettu laatutuote, jolle GARDENA tarjoaa 30 vuoden takuun. Online-rekisteröinnin voi tehdä osoitteessa gardena.com/registration 3 kuukauden kuluessa ostosta. Puutarhan ystävän luonnollinen valinta. GARDENA EcoLine-sarja. Vastuullisesti valmistettu. Tyylikkäästi muotoiltu. Tehty kestämään.

Toimituksen sisältö

  • 1 x hanaliitin EcoLine 3/4"
  • 1 x pikaliitin EcoLine 1/2" - 5/8"
  • 1 x sulkuliitin EcoLine 1/2" - 5/8"
  • 1 x ruiskusuutin EcoLine
Tekniset tiedot 
Paineenkesto20 bar
Letkun pituus20 m
Letkun halkaisija13 mm
Hanoihin, joissa33,3 mm (G 1") ja 26,5 mm (G 3/4") kierre

Spesifikaatiot

Letkun halkaisija 13 mm

Letkun pituus 20 m

Sarja Gardena EcoLine

EAN 4066407004726

Suosittelemme