Habanero BBQ Kamado PicknickTuotenumero: 3103929

Habanero BBQ
Hiiligrilli
XS, musta, 27 cm
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3103929
Pienikokoisin Habaneron kamado-grilleistä, valmistettu kestävästä keramiikasta ja ensiluokkaisesta ruostumattomasta teräksestä. Kooltaan täydellinen veneeseen, matkailuautoon tai lisägrilliksi muiden isompien Habanero-grillien rinnalle.
Prisjakt
271,10 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 11-13 päivää toimittajalta

30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3103929
Pienikokoisin Habaneron kamado-grilleistä, valmistettu kestävästä keramiikasta ja ensiluokkaisesta ruostumattomasta teräksestä. Kooltaan täydellinen veneeseen, matkailuautoon tai lisägrilliksi muiden isompien Habanero-grillien rinnalle.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Habanero Kamado Picknick on pienikokoisin Habaneron kamado-grilleistä, valmistettu kestävästä keramiikasta ja ensiluokkaisesta ruostumattomasta teräksestä. Kooltaan täydellinen veneeseen, matkailuautoon tai lisägrilliksi muiden isompien Habanero-grillien rinnalle. Lämpötilan säätö on helppoa erityisen muotoilun ansiosta. Grilli muodostaa myös tasaisen lämmön jakautumisen koko valmistusaikana.

Lämpöä säilyttävä rakenne
Keraamisen valmistusmateriaalin ansiosta kamado-grilli on soveltuva ympärivuotiseen käyttöön, siitä ei talvellakaan häviä lämpöä vaikka olisikin kylmä ulkona. Keramiikan ansiosta grillin ulkopinta ei merkittävästi kuumene, mikä pienentää palovammojen riskiä ruuanlaiton yhteydessä. Kamado Picknick on täydellinen valinta veneeseen tai matkailuautoon. Tämä grilli nostaa esille maut parhaimmillaan ja antaa tilaisuuden kokeilla jotain aivan uutta.

Ruuanvalmistustekniikoita
Grillin muotoilun ja nk. "savupiippuvaikutuksen" ansiosta kamado-grilli lämpenee hyvin nopeasti ja on helppoa paistaa/grillata korkeassa lämpötilassa, se soveltuu myös erinomaisesti kiviuunina käytettäväksi - se on ihanteellinen pizzan tai leivän paistamiseen. Tämän takia grilli tarvitsee niin vähän hiiltä saavuttakseen ja säilyttääkseen vakaana toivotun lämpötilan. Grillissä voidaan myös paistaa kaikkea mitä tavallisestikin voidaan valmistaa uunissa, aina jälkiruokapiirakoista pizzaan ja leipään. Habanero Kamado soveltuu myös ihanteellisesti savustukseen puilla, savustushakkeella tai puulastuilla. Tällä menetelmällä säädät vain ilmanoton minimiin grillin saavuttaessa halutun lämpötilan ja lisäät helposti esim. savustushakkeen tai -lastut avattavan luukun kautta, joka sijaitsee grillin etupuolella. Savustusta käytetän usein pidempää valmistusta vaativiin lihoihin, kuten esim. pulled porkin, naudan eturinnan (brisket) tai kylkipalojen eli ribbsien valmistukseen.

Vähäinen hiilenkäyttö
Tarvittava määrä hiiliä on vähäinen tässä mallissa ja käyttäjä voi myös hyvin sulkea ilmanoton sammuttaakseen hiilet kokonaan ja näin ollen käyttää sammuneet hiilet uudestaan seuraavalla kerralla.
  • 75°:stä 450°:een
  • Grillipinta 27 cm
Tekniset tiedot 
Paino22 kg
Mitat54×55×55 cm
PolttoaineHiili
VäriMusta

Spesifikaatiot

Väri Musta

EAN 7350007430014

Suosittelemme