Alarmtech ADT 700Tuotenumero: 3033746

Alarmtech
Testiyksikkö
AD-sarjalle
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3033746
AD 700 on ainutlaatuinen testilaite AD 700 -sarjan ilmaisimien testaamiseen. Testilaite lähettää spektrin signaaleja erityisillä taajuuksilla ja äänitasoilla.
Prisjakt
297,00 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 7-10 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3033746
AD 700 on ainutlaatuinen testilaite AD 700 -sarjan ilmaisimien testaamiseen. Testilaite lähettää spektrin signaaleja erityisillä taajuuksilla ja äänitasoilla.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

AD 700 on ainutlaatuinen testilaite AD 700 -sarjan ilmaisimien testaamiseen. Testilaite lähettää spektrin signaaleja erityisillä taajuuksilla ja äänitasoilla. Huoneeseen tuleva ADT 700:n akustinen ääni vastaanotetaan AD 700 -ilmaisimella laajakaistamikrofonin kautta. Signaalit suodatetaan, käsitellään ja arvioidaan. Mikroprosessori kompensoi varhaiset heijastukset ja valitsee ilmaisimen sijainnin perusteella parhaan algoritmin maksimaalisen tunnistuskyvyn varmistamiseksi. Äänisignaalit muuttuvat merkittävästi kulkiessaan huoneen läpi rikkoutuneesta ruudusta ilmaisimelle. AD 700:ssa on tämän takia kolme eri erilaista asetusta. Jokaisella asetuksella on oma algoritminsa. ADT 700 -testilaitteen avulla voidaan testata, mikä asetus sopii parhaiten kuhunkin asennukseen. Ilmaisin mittaa ominaissignaalin ja prosessori suosittelee asentajalle, mikä asetus sopii parhaiten kuhunkin asennukseen. AD 700 on ainutlaatuinen testilaite AD 700 -sarjan ja AD 800-AM -sarjan ilmaisimien testaamiseen. Testilaite lähettää spektrin signaaleja erityisillä taajuuksilla ja äänitasoilla. Huoneeseen tuleva ADT 700:n akustinen ääni vastaanotetaan ilmaisimella laajakaistamikrofonin kautta. Signaalit suodatetaan, käsitellään ja arvioidaan. Mikroprosessori kompensoi varhaiset heijastukset ja valitsee ilmaisimen sijainnin perusteella parhaan algoritmin maksimaalisen tunnistuskyvyn varmistamiseksi. Äänisignaalit muuttuvat merkittävästi kulkiessaan huoneen läpi rikkoutuneesta ruudusta ilmaisimelle. AD-sarjan ilmaisimilla on tämän takia kolme erilaista asetusta, joista jokaisella on oma algoritminsa. ADT 700 -testilaitteen avulla voidaan testata, mikä asetus sopii parhaiten kuhunkin asennukseen. Ilmaisin mittaa ominaissignaalin ja prosessori suosittelee asentajalle, mikä asetus sopii parhaiten kuhunkin asennukseen.

Spesifikaatiot

EAN 5901508420039

Suosittelemme